Fitnes in bazen Tivoli danes zaradi sanacije zaprla vrata

Zaradi energetske sanacije bosta zaprta predvidoma do 1. septembra.
Fotografija: Zaradi energetske sanacije bodo od danes do predvidoma 1. septembra zaprti bazen Tivoli, fitnes Tivoli in Savna Zlati klub. FOTO: Voranc Vogel
Odpri galerijo
Zaradi energetske sanacije bodo od danes do predvidoma 1. septembra zaprti bazen Tivoli, fitnes Tivoli in Savna Zlati klub. FOTO: Voranc Vogel

Zaradi energetske sanacije bodo od danes do predvidoma 1. septembra zaprti bazen Tivoli, fitnes Tivoli in Savna Zlati klub. V zavodu Šport Ljubljana obljubljajo izboljšave in posodobitve objektov, za čas sanacije bodo obiskovalci vstopnice za fitnes in savno lahko koristili na Viču oziroma Koleziji oziroma jih zamrznili.

Kot je zapisal Šport Ljubljana na svoji spletni strani, so se pripravljalna zunanja dela začela 6. marca in niso neposredno vplivala na obratovanje objekta.

Po zaprtju objekta Kopališče Tivoli bo vstopnice za Fitnes Tivoli mogoče koristiti v Fitnesu Vič oziroma jih bo možno zamrzniti do ponovnega odprtja Fitnesa Tivoli (v skladu z željami posameznika). Vstopnice za savno Zlati klub Tivoli bo možno izkoristiti v Savni Kolezija oziroma bodo sorazmerno podaljšane v novo sezono (v skladu z željami posameznika).

Sezonske vstopnice za Kopališče Tivoli bo po pisanju Slovenske tiskovne agencije mogoče zamrzniti za čas sanacije, neizkoriščen del vstopnice pa izkoristiti v novi sezoni. Vstopnice se bodo avtomatsko odmrznile z otvoritvijo nove sezone, predvidoma 17. septembra, in bodo veljale do vključno 21. oktobra. S podaljšanjem sezonske vstopnice za sezono 2018/19 bo odobren novembrski 10-odstotni popust že v mesecu oktobru.

Komentarji: