Predstavitvena informacija

Popolnoma nova električna KONA

Še nedolgo nazaj je veljalo, da je najboljše iz dveh popolnoma različnih svetov moč združiti le v glavah sanjačev in otrok.
Fotografija: Hyundai Kona Foto Hyundai
Odpri galerijo
Hyundai Kona Foto Hyundai

A tehnologija takšno miselnost nezadržno spreminja. Dokaz za to je tudi električna Kona, ki udobje in vsestranskost športnega terenca uspešno spaja z električnim pogonom s kar 449 km dosega! Gre za vrhunsko zmes elegance, zmogljivosti in tehnološke naprednosti, ki enostavno deluje. Iz množice namreč ne izstopa le z edinstvenim slogom, ki trendovske linije nadgrajuje z učinkovitostjo, temveč tudi s tehnologijami, ki jo izstrelijo daleč pred konkurenco. Sedaj lahko zares uživate v najboljši kombinaciji dveh svetov.

Električna Kona je zaradi svojega edinstvenega sloga in samozavestnega nastopa magnet za radovedne poglede. Zaznamujeta jo izjemna aerodinamičnost in vrhunski dizajn. Njena zunanjost navdušuje z drznimi linijami, mišičastimi površinami, stilskimi žarometi v LED tehniki in edinstvenimi podrobnostmi, ki odlično poudarjajo terenski značaj vozila. Za izjemen vtis v kabini poskrbijo dodelani detajli in kakovostni materiali, ki ustvarjajo občutek uglajenosti in prefinjenosti. Opremljena je s širokim naborom pametnih tehnologij, ki zagotavljajo varnejšo in sproščeno vožnjo. Mednje spadajo projekcijski zaslon, multimedijski sistem z 8-palčnim zaslonom na dotik, sistem za izbiro prestave s pomočjo gumbov ter 7-palčni zaslon instrumentne plošče.

Hyundai Kona Foto Hyundai
Hyundai Kona Foto Hyundai


Električna Kona predstavlja kombinacijo vsestranskosti in izjemnih voznih lastnosti. Na voljo je z dvema pogonskima sklopoma (39,2 kWh in 64 kWh), s katerima si zagotovite zmogljivost in domet, ki najbolj ustrezata vašim potrebam. Je prvi kompaktni SUV na električni pogon v Evropi z dosegom do kar 449 kilometrov.

Po zaslugi Hyundaijevih najnaprednejših varnostih sistemov, združenih pod oznako SmartSense, se električna Kona ponaša z vodilnim varnostnim paketom v svojem razredu. Da boste na vsaki poti varni in brez skrbi, bo ob nevarnosti naleta samodejno zavirala, vam pomagala ostati znotraj svojega voznega pasu, zaznala vozila v mrtvem kotu in vas sproti opozarjala na nevarnosti okoli vas.

Hyundai Kona Foto Hyundai
Hyundai Kona Foto Hyundai


Izjemno dodano vrednost predstavlja tudi Hyundaijeva 5-letna tovarniška garancija brez omejitve prevoženih kilometrov in 8 letna garancija oziroma 200.000 prevoženih kilometrov na baterijo.

Več možnosti si lahko pogledate in raziščete na spletni strani. Še bolje pa je, če obiščete najbližjega Hyundaijevega trgovca in se o prednostih električne Kone prepričate na testni vožnji.