»Denar je zanjo pomembnejši od ljubezni«

Čeprav je strokovnjakinja za samopomoč večkrat spregovorila o tem, kako za srečo ni potreben denar, je za rahljanje njene zakonske zveze kriv – prav denar.
Fotografija: Hrvaška motivatorka je tudi v Sloveniji zelo priljubljena. FOTO: YouTube
Odpri galerijo
Hrvaška motivatorka je tudi v Sloveniji zelo priljubljena. FOTO: YouTube

Ločitev slavne hrvaške motivacijske govornice Ane Bučević, ki predava in piše o čustveni inteligenci in samozavesti, dviguje prah. Med 41-letnico in njenim 42-letnim soprogom Sašom Dvornikom se je namreč razvnel hud prepir. Dvornik, ki je bil doslej Anina desna roka in njen poslovni partner, je na facebooku svojo soprogo obtožil finančnih prevar, poleg tega pa je zapisal, da je Ani denar pomembnejši od ljubezni.

Po poročanju hrvaških medijev se je vse skupaj začelo, ko je Ana Bučević prosila moža, naj podpiše dokument, da si ne bosta delila prihodkov, čeprav ji je prav soprog pomagal na poti k uspehu. Prepir sta še dodatno podkurili ugotovitvi, da ima motivatorka za osebno rast tajni bančni račun ter da se je v preteklosti ločila že dvakrat, in ne samo enkrat, kot je ves čas zagotavljala.


»Bodite to, kar želite postati«


Ana Bučević je diplomirala na Fakulteti za naravoslovje in matematiko v Splitu. Po poklicu je, kot se predstavlja, profesorica kineziologije. Leta 2009 se je usmerila v smer vzgoje in čustvene inteligence otrok, tri leta pozneje pa je začela aktivno delati kot motivatorka za osebno rast.Tudi v Sloveniji je zelo priljubljena, nazadnje je v Ljubljani nastopila aprila, občinstvu pa je med drugim delila tudi finančne in zakonske nasvete. Avtorica, ki je znana po sloganu »bodite to, kar želite postati«, je izdala štiri knjižne uspešnice, njen youtube kanal Safari duha pa ima več kot 200 tisoč naročnikov.

Komentarji: