Meghan Markle že pred poroko s princem Harryjem dahnila usodni da

V zadnjem delu serije Nepremagljivi dvojec se lik Meghan Markle Rachel Zane poroči z Mikeom Rossom, ki ga igra Patrick J. Adams.
Fotografija: Zaljubljenca si bosta večni da izrekla na majski poroki. FOTO: Mark Marlow/Afp
Odpri galerijo
Zaljubljenca si bosta večni da izrekla na majski poroki. FOTO: Mark Marlow/Afp

Še manj kot mesec dni je do kraljeve poroke leta. 19. maja si bosta večno zvestobo obljubila britanski princ Harry in ameriška igralka Meghan Markle. In medtem ko britanska javnost že nestrpno odšteva dneve do velikega dogodka, bodo ameriški oboževalci igralke še danes prišli na svoj račun. Lik Meghan Markle v seriji Nepremagljivi dvojec Rachel Zane se v zadnjem delu sedme sezone namreč poroči z glavnim likom Mikeom Rossom, ki ga igra Patrick J. Adams.

»Da Meghan lahko vidimo že zdaj v vsej nevestinem sijaju, je kot da bi se uresničila pravljica,« pravijo pri televizijski mreži USA, ki predvaja serijo, in dodajajo, da se zavedajo, da je pred Marklovo še ena poroka.


Marklova je kmalu po oznanitvi zaroke s princem lani sporočila, da bo končala svojo igralsko kariero in se raje posvetila dobrodelnemu delu. Harry se bo s svojo srčno izbranko poročil 19. maja na Windsorskem gradu. V kapeli se bo zbralo 600 gostov, dodatnih 2640 pa je povabljenih na grajsko posest, kjer bodo lahko spremljali slavje. To bo že druga Američanka, ki se bo pridružila britanski kraljevi družini. Pred tem se je s kraljem Edvardom VIII., potem ko je abdiciral, poročila Wallis Simpson, ki je bila tako kot Marklova pred tem enkrat ločena.
Zaroko sta oznanila konec novembra lani.
Zaroko sta oznanila konec novembra lani.

Komentarji: