Mirnejše poletje po težki pomladi

Par, težki časi naj bi ju še bolj povezali, s sinovoma Lucasom in Martínom trenutno preživlja poletje v mestecu Corral de Almaguer blizu Toleda.
Fotografija: Iker Casillas in Sara Carbonero v Portu. Foto: Reuters
Odpri galerijo
Iker Casillas in Sara Carbonero v Portu. Foto: Reuters

V njunem življenju je bilo nemalo lepih, nemara bleščečih trenutkov, in vendar je letošnje leto enemu od najbolj znanih španskih parov prineslo grenke preizkušnje. Nekdanji vratar madridskega Reala, ki si zdaj služi kruh v Portu, Iker Casillas, je maja, malo pred dopolnjenim 38. letom, preživel infarkt, le dva tedna pozneje pa je zakonca pretresla še diagnoza Sare Carbonero. Televizijski novinarki so odkrili maligni tumor na jajčnikih. »Na srečo smo ga odkrili pravočasno, a še vedno je pred mano nekaj mesecev boja,« je na družbenih omrežjih po operaciji zapisala 35-letnica. Par, težki časi naj bi ju še bolj povezali, s sinovoma Lucasom in Martínom trenutno preživlja poletje v mestecu Corral de Almaguer blizu Toleda, od koder prihaja novinarka, so poročali na spletišču El Español.

Sara je družinski človek, lahko preberemo v španskih medijih, zato naj bi z Ikerjem izkoristila vsako priložnost za obisk Kastilje in Manče, kjer živi tudi njena mama. V teh dneh naj bi v mestecu bolj kot Saro videvali Ikerja. S sinovoma in svakinjo Irene Carbonero menda večkrat obiščejo javno kopališče in nasploh se nihče ne obnaša vzvišeno: pričakujejo ju celo na nekakšni vaški veselici, posvečeni lokalni zavetnici sveti Marti. Tudi v Portu naj bi par živel umirjeno, daleč od izpostavljenosti, ki sta je bila deležna v španski prestolnici.

Za zdaj ni znano, kako dolgo bosta zakonca ostala v mestecu in kakšni so njuni načrti v poletnih tednih. A zdi se, da si želita predvsem sprostitve v družinskem krogu, stran od preizkušenj, ki so zaznamovale njuno najtežjo pomlad do zdaj.

Preberite še:

Več iz te teme:

Komentarji: