Modna znamka mamilarskega kralja

Emma Coronel, žena Joaquína Guzmána, bo ustanovila modno linijo, imenovano po nekdanjem vodji mamilarskega kartela Sinaloa.
Fotografija: Nekdanja lepotna kraljica in ljubiteljica mode ima z mamilarskim kraljem dva otroka. FOTO: Brendan Mcdermit/Reuters
Odpri galerijo
Nekdanja lepotna kraljica in ljubiteljica mode ima z mamilarskim kraljem dva otroka. FOTO: Brendan Mcdermit/Reuters

Nova linija oblačil z imenom zloglasnega mehiškega preprodajalca mamil Joaquína »El Chapa« Guzmána bo kmalu dostopna na tržišču v Mehiki in ZDA. Podpisal je namreč pogodbo, s katero je družbi LLC dovolil uporabo svojega imena in podpisa pri trženju izdelkov. Podjetje vodijo njegova žena Emma Coronel in njuni pravni zastopniki, nova modna linija pa se bo imenovala El Chapo Guzman: JGL LLC.

Po poročanju CNN je vodja mehiškega mamilarskega kartela Sinaloa moral dobiti posebno dovoljenje, da je lahko podpisal dokument, saj po odredbi sodišča lahko komunicira z odvetniki le v zadevah, povezanih z njegovim sodnim primerom. »Guzmán želi ustvaril legitimno podjetje, od katerega bi imeli korist žena in otroka,« je povedal njegov odvetnik Michael Lambert. Dodal je: »Obožuje ženo in hčerki, hoče jim zagotoviti varno prihodnost.« Lambert je zagotovil ameriškim medijem, da preprodajalec mamil ne bo imel nobenega dobička od nove modne linije.

V Mehiki prodajajo tudi igrače in kipe v obliki »El Chapa« (pritlikavca) Guzmána. V rodnem kraju Badiraguato ga imajo za heroja. FOTO: Rashide Frias/AFP
V Mehiki prodajajo tudi igrače in kipe v obliki »El Chapa« (pritlikavca) Guzmána. V rodnem kraju Badiraguato ga imajo za heroja. FOTO: Rashide Frias/AFP


Emma Coronel, nekdanja lepotna kraljica in ljubiteljica mode, ima z mamilarskim kraljem dva otroka: dvojčici, stari sedem let. Na moževem trimesečnem sojenju v Brooklynu je bila ves čas prisotna, mediji pa so redno poročali o njeni opravi in videzu.
El Chapa so prejšnji mesec spoznali za krivega na zveznem sodišču v New Yorku, dolžine kazni mu še niso izrekli, zelo verjetno pa bo preostanek življenja ostal za zapahi.

Preberite še:

Komentarji: