Olivia Newton-John ima znova raka

To je že tretja diagnoza, tokrat ima raka na hrbtenjači, prej se je dvakrat borila z rakom na dojki.
Fotografija: John Travolta in Olivia Newton-John FOTO: Mario Anzuoni/Reuters
Odpri galerijo
John Travolta in Olivia Newton-John FOTO: Mario Anzuoni/Reuters

Avstralska pevka in igralka Olivia Newton-John je razkrila, da se znova bori z rakom. Gre za tretjo diagnozo v treh desetletjih, je povedala v intervjuju za avstralsko televizijsko oddajo Sunday Night na 7Plus.

Pojasnila je, da se zdravi z moderno medicino v kombinaciji z naravnimi zdravili, potem ko so ji lani diagnosticirali raka na spodnjem delu hrbtenjače. Razkrila je, da proti bolečinam jemlje konopljino olje, ki v Avstraliji še ni legalno, a zdaj živi v ameriški zvezni državi, kjer je prosto dostopno.

»Moj mož je vedno ob meni, vedno je tu, da me podpira, in verjamem, da bom to premagala. To je tudi moj cilj,« je povedala v oddaji.

Zdaj že skoraj 70-letna Olivia Newton-John je svetovno slavo dosegla z megauspešnico Briljantina (Grease), v katerem je igrala z Johnom Travolto.

Prvič se je z rakom spopadla leta 1992, ko je zbolela za rakom na dojki. Po izkušnji je postala velika zagovornica presejalnih programov. V avstralskem Melbournu je ustanovila tudi zdraviliško-raziskovalni center za rakava obolenja. Drugič je za novim rakom na dojki, ki se je razširil tudi na ramo, zbolela leta 2013.

Komentarji: