Premislil(a) si je, ponovno želi biti moški

Model iz Los Angelesa pravi, da je biti ženska preprosto preveč drago.
Fotografija: Alexander Veach kot Aria. FOTO: Instagram/
Odpri galerijo
Alexander Veach kot Aria. FOTO: Instagram/

Los Angeles – Tridesetletni Alexander Veach si je dolgo želel zaživeti kot ženska. Zadnja tri leta je tako tudi ževel in se imenoval Aria. Jemal je hormone, da bi mu zrasle prsi in si dal z laserjem odstraniti dlake po celem telesu. Za vse skupaj je porabil okoli deset tisoč dolarjev (približno 8.300 evrov).

Sedaj ima vsega dovolj. Da želi ponovno živeti kot moški je ugotovil(a) med igranjem vloge transeksualca, ki se je spreminjal iz ženske v moškega. Pravi, da je biti ženska predrago, biti transseksualec pa preveč izolirano in stresno. Sedaj dela na tem, da bi si okrepil zgornji del telesa in tako skril svoje ženske obline, poroča Daily Mail.



Pravi, da je sedaj veliko srečnejši, le prsi bi se rad nekako znebil. »Sedaj, ko živim kot Alexander, sem veliko bolj stabilen. Tri leta sem bil Ariana. Ariana in Alex imata zelo različni življenji. Nisem nekdo, ki bi živel »po predalčkih« in ne dopuščam, da mi spolne norme narekujejo, kaj lahko delam in kaj ne. Ljudje znajo biti krutu, mislijo, da lažem, a res sem verjel, da sem ženska, ujeta v moškem telesu. Sedaj vsi komentirajo moje večje prsi,« pojasnjuje in dodaja: »Noro je, da sprememba spola ni trajna in kaže, kako robustno je človeško telo.«

Alexander ne namerava pod nož, da bi si zmanjšal svoje prsi, ampak bo to skušal doseči s telovadbo. Upa, da bo našel partnerko, ki ga bo razumela in ji ne bo mar, da ima ženske obline.

Komentarji: