William in Kate objavila fotografiji princa Louisa

Fotografiji sta nastali v Kensingtonski palači, prva 2. maja, druga pa 26. aprila, le tri dni po rojstvu.
Fotografija: Spečemu malčku poljubček daje njegova sestrica, princesa Charlotte. FOTO: Kensingtonska Palača
Odpri galerijo
Spečemu malčku poljubček daje njegova sestrica, princesa Charlotte. FOTO: Kensingtonska Palača

London - Britanski princ William in njegova soproga Kate sta objavila dve fotografiji, ki prikazujeta prve dneve življenja malega princa Louisa. Na eni od fotografij, ki jih je posnela sama Kate, spečemu malčku poljubček daje njegova sestrica, princesa Charlotte. Na drugi leži, naslonjen na belo blazino.

Fotografiji sta nastali v Kensingtonski palači, prva 2. maja, ko je mala Charlotte praznovala tretji rojstni dan, druga pa 26. aprila, le tri dni po rojstvu, navaja francoska tiskovna agencija AFP. Dojenček je na obeh oblečen v belo.
 

Mali princ je šesti pravnuk britanske kraljice


Louis je tretji otrok 35-letnega Williama in leto starejše Kate. Najstarejši od malčkov, princ George, je star štiri leta, na zadnjih uradnih fotografijah pa ga ni videti.

Louis je tretji otrok 35-letnega Williama in leto starejše Kate.
Louis je tretji otrok 35-letnega Williama in leto starejše Kate.


Mali princ, ki je bil rojen 23. aprila, je šesti pravnuk britanske kraljice Elizabete II. in je peti v vrsti za britanski prestol. Pred njim so njegov ded, princ Charles, oče princ William ter njegova starejša brat in sestra.

Fotografije je pospremila izjava Kensingtonske palače, ki je zatrdila, da jih William in njegova soproga z veseljem delita z javnostjo. Kraljevi par se je še zahvalil javnosti za vsa prijazna sporočila, ki jih je prejel po rojstvu tretjega otroka.

Komentarji: