Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija  |   Zanimivosti

Babice pri kuhanju prisegajo le na eno ključno sestavino

Ko gre za družinsko kuhinjo, so mame in babice tiste, ki najbolje vedo, kaj je resnično okusno in vredno zaupanja.
FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos
16. 6. 2025 | 11:51
16. 6. 2025 | 11:52
4:32

Mame in babice vedo, da za najboljšo jed potrebujemo le dvoje; kakovostne sestavine in ljubezen. Kuhajo iz srca in vedno izberejo le domače. Vsako jed ustvarijo s skrbnostjo in z mislijo na družino, ki bo ob njej uživala in si delila skupne trenutke. In če je ena sestavina, ki nikoli ne sme manjkati v domači kuhinji, je to paradižnik. A ne kar vsak, saj mame izbirajo zahtevno in skrbno – vedo, da le najboljši paradižnik pričara tisti pravi, pristni okus domače kuhinje. Takšen paradižnik je več kot le sestavina – je srce jedi, pripravljene z ljubeznijo.

Paradižnik, ki mu zaupajo mame: Podravkina passata iz hrvaških polj

FOTO: Podravka
FOTO: Podravka

Ko se v kuhinji razširi vonj po sveže kuhani paradižnikovi omaki, se čas za trenutek ustavi. Spomini na babičine recepte, dolge poletne večere in družinska kosila oživijo z vsakim mehurčkom, ki se dvigne iz lonca. In prav takšen okus domačnosti najdemo v steklenici Podravkine pasirane paradižnikove omake – passate, ki je letos prejela tudi priznanje »izbrale mame«. Gre za znak, ki ga podelijo slovenske mame po temeljitem preizkusu izdelkov v vsakdanji uporabi. To pomeni, da je passata prestala najstrožji test – test družinske kuhinje. A kaj je skrivnost vrhunske kakovosti in izjemnega okusa Podravkine passate?

Ponaša se z izjemno svežino, ki se začne že na polju

Podravkina passata je narejena izključno iz 100-% svežega paradižnika, pridelanega na hrvaških poljih – od Istre, Slavonije, Međimurja, Varaždina do Podravine. Vsak sadež, ki dozori na poljih, je del zgodbe, ki se nadaljuje v kuhinji.

FOTO: Podravka
FOTO: Podravka

Od polja do steklenice v 24 urah

Ena največjih prednosti Podravkine passate je njena svežina. Paradižnik je predelan v manj kot 24 urah po obiranju, kar ohranja njegov polni okus, naravno barvo in hranilno vrednost. V novem Podravkinem obratu v Varaždinu, ki dnevno predela do 1.000 ton paradižnika, se sveži plodovi nežno pretvorijo v gosto, žametno passato brez aditivov, dodane soli ali sladkorjev.

FOTO: Podravka
FOTO: Podravka

100-% naraven, in tu ni kompromisov

Podravkina passata vsebuje le eno sestavino: paradižnik. Brez konzervansov, brez umetnih dodatkov – samo tisto, kar bi dodali tudi doma. Poleg tega je bogat vir likopena, naravnega antioksidanta, ki ga najdemo v kuhanem paradižniku.

Uporabljamo ga lahko vsak dan in ob posebnih priložnostih

Ne glede na to, ali pripravljate hitro večerjo s testeninami, bogato enolončnico ali domačo pico – Podravkina passata je vsestranska osnova, ki ji lahko zaupate. Njena gosta tekstura in naravna aroma se odlično povežeta z zelišči, česnom in oljčnim oljem, a tudi brez dodatkov zasije v vsej svoji preprostosti.

FOTO: Podravka
FOTO: Podravka

Podravkina passata – ko želite na krožnik postaviti nekaj, kar je naravno, lokalno in preizkušeno. Ker včasih najboljši okus prihaja iz preprostih sestavin – in iz srca.


Naročnik oglasne vsebine je Podravka

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine