![David Žefran iz kranjskogorske Milke zbira nagrade kot značke. Intrigantna osebnost in garač je. Nagrado sta mu podelila direktorica Gault & Millau Slovenija Mira Šemić ter minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han. FOTO: Voranc Vogel](https://www.delo.si/media/images/20240403/1679912.width-660.jpg?rev=1)
Galerija
Neomejen dostop | že od 9,99€
Včeraj so podelili nagrade slovenske izdaje rumenega gastronomskega vodnika Gault & Millau. Najbolje ocenjene restavracije, označene s po štirimi kuharskimi kapami, emblemom vodnika, ostajajo iste: Hiša Franko z največ točkami, sledijo Gostilna pri Lojzetu, Grič, Hiša Denk, Ošterija Debeluh, Milka, Strelec, JB, Mak in Pavus. Nekaterim gostincem bo tokratna podelitev, imenovana Gala(ma) v Slonu, ostala v posebej močnem spominu.
Celoten članek je na voljo le naročnikom.
Berite Delo 3 mesece za ceno enega.
NAROČITEObstoječi naročnik?Prijavite se
Komentarji