Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Zanimivosti

Deseterica najbolje ocenjenih nespremenjena, chef leta garač iz Milke

Nekaterim gostincem bo tokratna podelitev, imenovana Gala(ma) v Slonu, ostala v ­posebej močnem spominu.
David Žefran iz kranjskogorske Milke zbira nagrade kot značke. Intrigantna osebnost in garač je. Nagrado sta mu podelila direktorica Gault & Millau Slovenija Mira Šemić ter minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han. FOTO: Voranc Vogel
David Žefran iz kranjskogorske Milke zbira nagrade kot značke. Intrigantna osebnost in garač je. Nagrado sta mu podelila direktorica Gault & Millau Slovenija Mira Šemić ter minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han. FOTO: Voranc Vogel
3. 4. 2024 | 09:19
3. 4. 2024 | 09:24
4:26

V nadaljevanju preberite tudi:

Včeraj so podelili nagrade slovenske ­izdaje rumenega gastronomskega vodnika Gault & Millau. Najbolje ocenjene restavracije, označene s po štirimi kuharskimi kapami, emblemom vodnika, ostajajo iste: Hiša Franko z največ točkami, sledijo Gostilna pri Lojzetu, Grič, Hiša Denk, Ošterija Debeluh, Milka, Strelec, JB, Mak in Pavus. Nekaterim gostincem bo tokratna podelitev, imenovana Gala(ma) v Slonu, ostala v ­posebej močnem spominu.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine