Predstavitvena informacija

Jesensko čiščenje je veliko bolj preprosto z ekosistemom Bespoke

Jesen je čas, ko narava spreminja svoje barve in pušča za seboj listje, kar pa prinaša dodatno delo in skrb za čistočo v naših domovih.
Fotografija: Zdaj je pravi trenutek, da izkoristite izjemno priložnost in obogatite svoj dom z vrhunskimi aparati Samsung. FOTO: Samsung
Odpri galerijo
Zdaj je pravi trenutek, da izkoristite izjemno priložnost in obogatite svoj dom z vrhunskimi aparati Samsung. FOTO: Samsung

Da bi vam olajšali to nalogo in hkrati poskrbeli za visoko ter energijsko učinkovitost, so na trgu na voljo inovativne naprave, kot so pralni stroji, sesalniki in sušilni stroji, ki so opremljeni z najnovejšo tehnologijo, vključno z umetno inteligenco.

Sesalnik Bespoke Jet AI je daleč od običajnega sesalnika. Gre za najmočnejši brezžični pokončni sesalnik Samsung, z impresivno sesalno močjo do 280 W. Jeseni, ko veter v naše domove zanese listje in prah, je ta sesalnik nepogrešljiv. Opremljen je z umetno inteligenco (AI), ki mu omogoča samodejno prilagajanje moči sesanja in hitrosti vrtenja krtače glede na vrsto tal, ki jih čisti. Zaradi tehnologije Optimum Tech AI se vam ni več treba ukvarjati z ročnim prilagajanjem nastavitev ali zapravljanjem energije baterije na površinah, ki zahtevajo manj sesanja. Poleg tega ima Bespoke Jet AI dolgo življenjsko dobo baterije in z enim polnjenjem omogoča do 100 minut neprekinjenega čiščenja. Z različnimi dodatki, kot sta aktivna dvojna krtača in tanka LED-krtača+, bo vaš sesalnik kos tudi težje dostopnim mestom, kot so vogali in prostor pod pohištvom.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Za ohranjanje čistoče v tem letnem času in hkrati zaščito zdravja družinskih članov je pomembno upoštevati nekaj nasvetov in trikov.

  • Redno sesanje in brisanje prahu: Jesen prinaša padavine in vetrič, ki vnašajo umazanijo v dom. Zato je redno sesanje tal in brisanje prahu ključno. Uporabite kakovosten sesalnik, kot je sesalnik Bespoke Jet AI, ki ima visoko sesalno moč in umetno inteligenco za prilagajanje moči sesanja različnim površinam.
  • Listje in odpadki: Redno odstranjevanje listja z dvorišča in okolice vašega doma je pomembno, da preprečite, da bi se znašlo v notranjih prostorih. Uporabite metlo ali listni puhalnik, da ohranite okolico čisto.
  • Pravilna nega preprog in oblazinjenega pohištva: Preproge in oblazinjeno pohištvo hitro nabirajo umazanijo in vlago. Redno čiščenje preprog in oblazinjenega pohištva bo pomagalo preprečiti nabiranje umazanije in nastanek plesni.
  • Zračenje prostorov: Vlažnost in plesni so pogoste težave jeseni. Zračenje prostorov, še posebej v jasnih dneh, lahko pomaga odstraniti vlago in ohraniti svež zrak.
  • Ustrezna uporaba pralnega stroja: Za čiščenje oblačil, ki so se umazala v jesenskih deževnih dneh, uporabite pralni stroj z naprednimi funkcijami, kot je funkcija AI Ecobubble™. Ta tehnologija omogoča učinkovito čiščenje pri nižjih temperaturah, kar prihrani energijo in ohrani kakovost oblačil.
  • Ohranjanje čistega zraka: V jesenskih mesecih je pomembno ohranjati čist zrak v notranjih prostorih. Uporaba čistilnikov zraka in redno menjavanje filtrov lahko pomagata pri tem.
  • Osebna higiena: Jeseni je več prehladov, zato osebna higiena postane še pomembnejša. Redno umivanje rok, pranje oblačil in čiščenje površin, ki se jih pogosto dotikamo, so ključni koraki za ohranjanje zdravja.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Pri čiščenju oblačil v jesenskem obdobju je pralni stroj 11 kg s sprednjim polnjenjem in tehnologijama Ecobubble™ in SpaceMax™ WW5300B nepogrešljiv. Ta pralni stroj je opremljen s funkcijo AI Ecobubble™, ki omogoča temeljito čiščenje perila tudi pri nizkih temperaturah. Mehurčki, ustvarjeni z mešanjem detergenta, vode in zraka, prodrejo globoko v tkanino in hitro odstranijo umazanijo in madeže. S tem procesom prihranite energijo in hkrati ohranjate kakovost tkanin, saj ni več potrebe po visokih temperaturah. Pralni stroji zaznajo vrsto tkanine in ustrezno prilagodijo količino mehurčkov, čas pranja, temperaturo in hitrost vrtenja, kar zagotavlja najboljše rezultate z manj čistilnega sredstva in truda.

Poleg tega, da pralni stroji samodejno prilagodijo postopek pranja, imajo tudi predal za samodejno dodajanje pralnega sredstva in mehčalca za vsako pranje. S tem se zagotovi prava količina sredstva, kar prispeva k učinkovitemu čiščenju in ohranjanju tkanin. SpaceMax™ tehnologija pa omogoča pranje večjih količin perila, saj zagotavlja neverjetno prostornino 11 kg v standardni 600-mm širini. S tem lahko bolje izkoristite prostor in zmanjšate število pranj.

Ko pride čas sušenja, so 9 kg DV7400B sušilni stroji z energijsko učinkovitostjo A+++ in AI Dry prava izbira. S pomočjo umetne inteligence optimizirajo postopek sušenja, pri tem pa uporabljajo tehnologijo toplotne črpalke, ki zagotavlja energijsko učinkovito sušenje. Sistem uporablja hladilno sredstvo in reciklira topel zrak, kar pomeni manjšo porabo energije in s tem prihranek pri stroških elektrike. Poleg tega ima oceno A+++, kar je znak izjemne energijske učinkovitosti.

Jesen je čas, ko je čiščenje in vzdrževanje naših domov še posebej pomembno. Inovativne naprave, opremljene z umetno inteligenco, omogočajo učinkovito in preprosto čiščenje, hkrati pa prihranijo energijo in zagotavljajo izjemne rezultate. Z njimi bo vaš dom vedno pripravljen na prijetne jesenske trenutke.

   
   


Naročnik oglasne vsebine je Samsung