TV namigi: Batman proti Supermanu, Poročilo z Evrope in Mame

Bitka med superjunakoma se nadaljuje, vesoljsko plovilo izgubi stik z Zemljo, razočarane mame pa se odpravijo na žurerski pohod.
Fotografija: Batman proti Supermanu: Zora pravice Foto Pro Plus
Odpri galerijo
Batman proti Supermanu: Zora pravice Foto Pro Plus

Sobota, 25. septembra

 


Batman proti Supermanu: Zora pravice: Kanal A ob 20.00


Vikendova ocena: 3 (od 5)

Batman v Superman: Dawn of Justice. ZDA, 2016. Režija: Zack Snyder. Igrajo: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane. Akc. film. 180 min.
Po opustošenju mesta Metropolis v bitki med Supermanom in generalom Zodom se javnost sprašuje, ali naj Supermana slavi kot junaka ali bi se moral predati oblastem. Batman, varuh pravice v Gothamu, Supermana dojema kot nezemeljsko grožnjo za človeštvo, zato se bo z njim spopadel. Medtem ko superjunaka bijeta vojno, pa izprijeni milijarder Lex Luthor kuje podel načrt.

Režiser Zack Snyder sicer zna začeti film, tako je prvih 20 minut napetih in navdušujočih, a naslednji dobri dve uri ne držita tempa, poleg tega pa so kritiki filmu očitali mnogo nelogičnosti v zgodbi.

 

Poročilo z Evrope: TV SLO 1 ob 22.45


Vikendova ocena: 3 (od 5)

The Europa Report. ZDA, 2013. Režija: Sebastián Cordero. Igrajo: Daniel Wu, Sharlto Copley, Christian Camargo, Karolina Wydra, Michael Nyqvist. ZF film. 95 min.


Poročilo z Evrope Foto Tv Slo
Poročilo z Evrope Foto Tv Slo


Zgodbo o misiji na Jupitrovo luno Evropo pripoveduje dr. Samantha Unger, direktorica podjetja Europa Ventures, ki je podvig financiralo. Namen misije je bil preveriti znake življenja na tem satelitu.

Mednarodno ekipo je sestavljalo šest astronavtov. Pol leta po začetku potovanja je njihovo plovilo zašlo v solarno nevihto, ki je povzročila napako na komunikacijskih sistemih, zato je nadzorni center na Zemlji izgubil stik z njimi. Ekipa se je kljub težavam odločila, da bo nadaljevala pot do cilja, in tam ji je uspelo srečno pristati. Njeni posnetki pa pokažejo zanimiva odkritja.Poredne mame: Planet TV ob 19.55


Vikendova ocena: 3 (od 5)

Bad Moms. ZDA, 2016. Režija: Jon Lucas. Igrajo: Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Christina Applegate, Jada Pinkett Smith. Kom. 115 min.


Poredne mame Foto Planet Tv
Poredne mame Foto Planet Tv


Scenaristi filma Prekrokana noč so postregli s komedijo o tekmovalnem svetu mam, ki pod razbrzdanostjo skriva sporočilo, da je danes nemogoče biti mama.

Mlada Amy poskuša svojima otrokoma omogočiti popolno družinsko življenje, toda ko izve za moževo nezvestobo in ji na žulj stopi tudi zahtevna predsednica šolskega odbora Gwendolyn, se pod prevelikim bremenom zlomi. Pri obisku bližnjega bara se ji pridružita sotrpinki Kiki in Carla, po divji noči, polni svobodne zabave in razvrata, pa se odločijo postaviti lastna pravila.

Komentarji: