Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zanimivosti

TV namigi: Dobrodelna prireditev za športnike, Varuhi in Tednik

Olimpijski komite bo s prireditvijo zbiral denar za športnike iz socialno šibkih okolij. Na HBO prihaja nova ZF serija Varuhi. V Tedniku pa o ogroženih pericah in pticah.
VIKEND - Watchmen - Varuhi Foto HBO
VIKEND - Watchmen - Varuhi Foto HBO
M. K., Vikend
21. 10. 2019 | 00:00
3:06

Ponedeljek, 21. oktobra

 

Dobrodelna prireditev Olimpijskega komiteja Slovenije: TVS 2 ob 20.00


Slo., 2019. Prenos. 60 min.

VIKEND - Dobrodelna prireditev Olimpijskega komiteja Slovenije - Dobrodelna prireditev Olimpijskega komiteja Slovenije Foto
VIKEND - Dobrodelna prireditev Olimpijskega komiteja Slovenije - Dobrodelna prireditev Olimpijskega komiteja Slovenije Foto


S prireditvijo, ki bo potekala v Grand Hotelu Bernardin, skuša OK Slovenije pomagati športnikom iz socialno šibkih okolij. Prireditev bosta vodila športna novinarja Saša Jerković in Irena Shyama Hlebš, nastopili pa bodo člani skupine Elvis Jackson.

Na prireditvi bodo med drugim postregli z videopozdravom dveh uspešnih športnikov, košarkarja Gorana Dragića in nogometnega vratarja Jana Oblaka.

Ker je to čas, v katerem svoj 80. rojstni dna praznuje legendarni olimpionik Miroslav Cerar, se ga bo v posebni videočestitki spomnil tudi Thomas Bach, predsednik mednarodnega olimpijskega komiteja.

 

Varuhi: HBO ob 20.00Watchmen. 1/9. ZDA, 2019. Režija: Steph Green. Igrajo: Regina King, Yahya Abdul-Mateen II, Christie Amery, Hong Chau, Adelaide Clemens, Edward Crook. ZF film. 60 min. 

Izvršni producent Damon Lindelof (dobitnik emmyja za seriji Skrivnostni otok in Ostali) se vrača z novo serijo, ki se odvija v alternativni sodobni resničnosti v ZDA, kjer so superjunake oblasti izobčile zaradi njihovih nasilnih metod.

Med glavnimi liki so zamaskirani uporniški odpadniki in pregnani superjunaki. Nekateri se združujejo in skušajo začeti revolucijo, drugi pa jo istočasno poskušajo zaustaviti. Regina King je na čelu igralske zasedbe v vlogi Angele Abar z dvema maskama: ena je obraz vodilne detektivke pri policiji v Tulsi, druga pa je vloga žene in matere treh otrok.

 

Tednik: TVS 1 ob 20.00


Slo., 2019. Vodi: Jelena Aščić. Aktualno-infor. odd. 60 min.

Perice, ki perejo za prestižne hotele v Ljubljani in na Bledu, so bile v kletnih prostorih brez oken več dni izpostavljene plinu, ki je uhajal. Kako je Inšpektorat za delo ukrepal proti podjetju, ki je sicer lastnik hotela Slon?

V Sloveniji vsako leto izgine več deset tisoč ptic. Krivolovci jih lovijo in ubijajo ter preprodajajo v tujino kot ptice pevke ali kulinarične specialitet. Zakaj država to dopušča?

Razkošni apartmaji, izbrane penine za več tisoč evrov, gastronomski užitki in posebna doživetja. Je ponudba slovenskega turizma za zelo petične goste dovolj bogata in luksuzna?

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine