TV namigi: Doktor Strange in Pogovoriti se morava o Kevinu

Na Planet TV 2 vas čakata dva odlična filma, na TVS 2 pa se bodo naši košarkarji ob 6.30 na OI pomerili z Argentinci.
Fotografija: VIKEND - Doctor Strange - Doktor Strange Foto Tvspored-service Tvspored-service
Odpri galerijo
VIKEND - Doctor Strange - Doktor Strange Foto Tvspored-service Tvspored-service

Ponedeljek, 26. julija


Doktor Strange: Planet TV 2 ob 21.00

Vikendova ocena: 5 (od 5)

Doctor Strange. ZDA, 2016. Režija: Scott Derrickson. Igrajo: Benedi- ct Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Mads Mikkelsen. Akc. film. 130 min.
Film prikazuje zgodbo o svetovno znanem nevrokirurgu dr. Stephenu Strangeu, katerega življenje se postavi na glavo po grozljivi prometni nesreči, po kateri ne more več uporabljati rok. Ker mu zahodna medicina ne more pomagati, se zateče k zdravilcem v skrivnostni enklavi Kamar-Taj. Tam že kmalu spozna, da ne gre le za zdravilsko središče, temveč tudi za prvo bojno črto v boju proti nevidnim mračnim silam, ki skušajo uničiti stvarnost. Strange je stripovska izvorna zgodba o samospoznanju, ki se zaključi z epskim spopadom, v katerem je na kocki obstoj sveta.


Pogovoriti se morava o Kevinu: Planet TV 2 ob 23.00

Vikendova ocena: 5 (od 5)
VIKEND - We Need to Talk about Kevin - Pogovoriti se morava o Kevinu Foto Tvspored-service Tvspored-service
VIKEND - We Need to Talk about Kevin - Pogovoriti se morava o Kevinu Foto Tvspored-service Tvspored-service

We Need to Talk about Kevin. VB, 2011. Režija: Lynne Ramsay. Igrajo: Tilda Swinton, John C. Reilly, Ezra Miller, Jasper Newell, Rock Duer. Drama. 115 min.
Kevin (Ezra Miller), najstniški sin Eve (Tilda Swinton) in Franklina (John C. Reilly), je množični morilec. Nekega dne se je zabarikadiral v šolsko telovadnico in z lokom streljal na sošolce. Ko njegova mama skuša prenesti bes staršev žrtev in sprejeti, kaj se je zgodilo, se ozre na celotno sinovo življenje. Ga je v resnici sploh kdaj zares ljubila? Mu je odpustila, da ji je vzel kariero? Je tudi ona kriva, da je postal pošast?

Komentarji: