Predstavitvena informacija

V petih korakih do sladkih popustov in nagrad

V poletni vročini se prileže vsakršna osvežitev, pa naj bo to hladna pijača, svež vetrc, sočna lubenica ali vaš najljubši sladoled.
Fotografija: FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Getty Images

Sladoled lahko poleti, ko bolj kot obilica hrane prijajo osvežilni napitki in manjši prigrizki, včasih nadomesti kar celoten obrok, še posebej, če je polnega okusa, iz več sestavin … Ob tem nam začnejo pred očmi poplesavati lučke in korneti, ki so lahko odlični sopotniki tudi na izletih; v največji vročini najbolj prijajo sladoledi na vodni osnovi, doma pa so nepogrešljivi tisti iz banjice, ki jim lahko po mili volji še kaj dodamo in tako kepicam ustvarjalno pridamo še svoj osebni pečat ali pa sladoled uporabimo kot sestavino v kateri od poletnih sladic za vso družino in še prijatelje.

Toliko, kot je vrst sladoleda, je načinov njegove uporabe, priprave sladic na osnovi sladoleda, bi skoraj lahko rekli. Po priljubljenosti posladkov je sicer nekaj mest za čokolado, bonboni in piškoti, je pokazala nedavna raziskava, in drži, da ga nekateri tudi ne marajo, spet drugim ga poleti ni dovolj in radi posežejo po njem celo pozimi. Marsikdo pa ga zamenja kar za cel obrok v dnevu, sploh v teh vročih poletnih temperaturah.

A ostanimo pri poletju – ta letni čas imajo mnogi najraje prav zato, ker se življenje upočasni, postane bolj sproščeno in brezskrbno, več je možnosti za počitek, druženje in zabavo. Tokrat si prosti čas na balkonu, plaži ali na poti lahko starši, otroci in mladostniki popestrite z zabavno spletno igrico, ki je namenjena prav ljubiteljem sladoleda.
 

Pripravite se na podvig


Naj bo vaša ljubezen do sladoleda končno tudi nagrajena: z igrico Sladek postanek, ki jo boste vzljubili v hipu, si lahko priigrate popuste na tiste sladolede, ki so vam najljubši. Vse, kar morate storiti, je, da premešane lučke, kornete, sladoledne vrtnice različnih okusov razporedite v vrsto. Z malo vaje – preden gre zares, lahko razporejanje povadite – boste postali pravi mojstri, medtem pa si boste tudi oddahnili od visokih temperatur.

Foto Petrol
Foto Petrol

 

Vas že srbijo prsti?


1. Najprej se prijavite.
2. Po prijavi se vam pojavi možnost, da izberete, za katere sladolede bi radi pridobili popust.
3. Izberite možnost: igraj ali treniraj.
4. Potem pa ni več ovir, igrajte in se zabavajte.
5. Ko vam uspe v vrsto postaviti dovolj določenih sladoledov, pridobite popust, in sicer v obliki kode na e-naslov, ki ste ga navedli ob prijavi v nagradno igro.

 
Popust na sladolede unovčite na bencinskih servisih Petrol, kjer je na voljo pestra ponudba različnih vrst. Popeljali vas bodo med čudovite okuse, ki vam bodo pot v službo, domov, na morje ali z morja, na počitnice k babici ali po vsakodnevnih opravkih naredili veliko prijetnejšo in predvsem slajšo.
 

Sodelujte še v nagradni igri!

 
Za lučkami, korneti, sladolednimi vrtnicami in drugimi poletnimi dobrotami pa se skrivajo še druga super presenečenja. Poleg kopice popustov vam igrica prinaša še sodelovanje v nagradni igri. V mesečnem žrebanju boste v igri za še bogatejše nagrade.
 
Prvo žrebanje bo že 2. 8. 2021. Potegujte se za:
 
1-krat pametno zapestnico Chameleon BW26 črne barve,
1-krat steklenico Puro ICON termo, nerjaveče jeklo, 500 ml, zelene barve,
1-krat stekleničko EQUA Koala, plastična BPA FREE, 600 ml.

Drugo žrebanje bo 2. 9. 2021. Če boste med srečneži, prejmete eno od teh nagrad:

1-krat pametna zapestnica Chameleon BW26, črne barve,
1-krat steklenica Puro ICON termo, nerjaveče jeklo, 500 ml, zelene barve,
1-krat steklenička EQUA Koala, plastična BPA FREE, 600 ml.
 

 

Naročnik oglasne vsebine je Petrol