Predstavitvena informacija

Veliko in še večje: epska izkušnja brez primere

Epsko: kot bi Luko Dončiča gledali s parketa ali najljubšega filmskega zvezdnika gostili v svoji dnevni sobi. To je vrhunska Samsung izkušnja.
Fotografija: Razširite svoj pogled in izkušnjo gledanja s super velikim televizorjem. FOTO: Samsung
Odpri galerijo
Razširite svoj pogled in izkušnjo gledanja s super velikim televizorjem. FOTO: Samsung

Super je glavni atribut Samsung televizorjev. V vseh pogledih in brez izjem: velikost, zvok, slika in tehnologija, ki vam zagotavlja prvovrstnost v vseh pogledih.  

Samsung je tako znova pokazal, daj je inovacija glavni pogon njihovih vrhunskih televizorjev, ki se na prodajnih policah predstavljajo v najbolj izpopolnjeni izvedbi. Izdelki, polni presežkov, so postali najboljši dodatek v vašem stanovanju.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

 

Prvi presežek: Samsung stavi na prefinjeno zunanjost

 
Samsung televizorji bodo popestrili vaš interier in mu dodali tisto pravo piko na i – z vidika prefinjene estetike in izjemnega tehnološkega doživetja.
 
Samsung je svojim televizorjem dodal pravi značaj, ki se odraža v dodelani zunanjosti – v revolucionarni obliki, ki najde lepoto v absolutnem minimalizmu.
 
Zlahka se bodo ujeli v vsakem vašem prostoru, kjer bodo kabli končno izginili pred vašimi očmi.
 
Neskončen zaslon, ozek rob in možnost tesnega prileganja na steno – tako bo vaš Samsung televizor kraljeval kot kakšna umetnina na vaši steni.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

 

Drugi presežek: velikost je še kako pomembna

 
Skromnost v tem pogledu je popolnoma odveč. Bodite samozavestni in drzni in izberite največjega. Privoščite se si torej epsko izkušnjo gledanja. Za nakup super velikega televizorja obstaja več razlogov kot kdaj prej, od izjemne kakovosti slike do združljive zasnove.
 
Z večjim zaslonom bo vsaka vaša izkušnja bogatejša in bolj doživeta. Super velik televizor prinese vznemirljivost dogajanja v živo v vašo dnevno sobo s čisto in sijajno kakovostjo slike. Ne glede na to, v kakšnih vsebinah najbolj uživate, bo z večjim zaslonom vznemirjenje veliko večje. Od glasnega navijanja, trepetanja ob najbolj napetih filmskih prizorih do glasnega poslušanja najljubših glasbenih izvajalcev. Doživetje bo vedno z veliko začetnico!
 

 

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

 
Še vedno niste prepričani o televizorju z velikim zaslonom? Razprostrite roke. Toliko prostora že zadostuje za boljšo izkušnjo gledanja ob vsakem vklopu zaslona. Zato ne skrbite in vstopite v nove svetove zabave z velikim zaslonom.

 

Tretji presežek: vznemirljivost v vseh pogledih

 
Samsung je poskrbel za izjemne inovacije, ki izboljšajo izkušnjo super velikih zaslonov. Preverite zmagovite štiri:
 
#Prava ločljivost 8K
Potopite se v zaslon QLED 8K in odpotujte v nov svet. Osupljiva ločljivost s 33 milijoni slikovnih pik pomeni novo vizualno izkušnjo, ki prinaša bližino čistega realizma.
 
* Na voljo samo pri modelih serije QLED 8K.
 
#AI Upscaling
Oglejte si nadgrajeno sliko v kakovosti 8K/4K z edinstvenim procesom strojnega učenja na podlagi umetne inteligence v Samsung QLED-seriji. Ne glede na velikost QLED-televizorja boste videli vse osupljive podrobnosti povsem jasno z optimizirano rešitvijo za nadgradnjo slike, ki jo zagotavlja Samsung.
 
* Na voljo samo pri modelih QLED-serije.
* Izkušnja gledanja se lahko razlikuje glede na vrsto in format vsebine. Nadgrajena slika z umetno inteligenco ni na voljo pri povezavi z računalnikom in ob nekaterih pogojih igralnega načina.


FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

 
#Igralni način
Igrajte igre na velikem zaslonu z optimalnimi grafičnimi nastavitvami ter hkrati ohranite jasen in nemoten pogled na dogajanje. Z naprednimi funkcijami, kot sta krajši vhodni zamik in dinamični izenačevalnik črnin, boste vedno imeli popoln nadzor nad igro.
 
* Na voljo zgolj pri modelih serije RU8000 ali novejših modelih.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

 
#Ambientalni način
Super velik televizor spremeni prostor tudi, ko je izključen. Ob uporabi ambientalnega načina postane del dekorja in prikazuje dekorativno umetnost, družinske fotografije ali uporabne informacije. Spremenite svoj televizor tako, da se bo ujemal s prostorom brez velikih stroškov.
 
* Na voljo samo pri modelih QLED.
* Specifikacije storitve so odvisne od regije in modela. 

Naročnik oglasne vsebine je Samsung