Lendavski policisti prosijo za informacije o storilcu

Neznani storilec je po tatvini v trgovini odšel do bankomata in z ukradeno bančno kartico dvignil denar.
Fotografija: Neznani storilec je po tatvini odšel do bankomata in z ukradeno bančno kartico dvignil denar. FOTO: PU Murska Sobota
Odpri galerijo
Neznani storilec je po tatvini odšel do bankomata in z ukradeno bančno kartico dvignil denar. FOTO: PU Murska Sobota

Policisti PP Lendava obravnavajo več kaznivih dejanj tatvin po trgovinah v Lendavi. V enem primeru je neznani storilec po tatvini odšel do bankomata in z ukradeno bančno kartico in PIN-kodo dvignil denar. Policisti naprošajo vse, ki bi storilca prepoznali, naj informacije sporočijo na telefonsko številko 113, najbližjo policijsko postajo ali anonimni telefon policije 080 1200.

Ga kdo prepozna? FOTO: PU Murska Sobota
Ga kdo prepozna? FOTO: PU Murska Sobota


Ukraden štirikolesnik v bolgarskem kombiju


Policisti murskosoboške policijske postaje za izravnalne ukrepe pa so danes zjutraj, ob 5.15, na avtocesti na počivališču Dolinsko jug opravili kontrolo bolgarskega kombija, ki ga je vozil romunski državljan. V tovornem delu je imel naložen novejši štirikolesnik, vreden okrog 13.000 evrov. V postopku so možje postave ugotovili, da je bil štirikolesnik sinoči ukraden na območju Policijske uprave Ljubljana. Vozilo bodo vrnili lastniku, proti romunskemu državljanu pa podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja zatajitve.

Štirikolesnik je bil sinoči ukraden na območju Policijske uprave Ljubljana. FOTO: PU Murska Sobota
Štirikolesnik je bil sinoči ukraden na območju Policijske uprave Ljubljana. FOTO: PU Murska Sobota