29-letnik v Rušah večkrat zabodel žensko, policija prijela osumljenca

S Policijske uprave (PU) Koper pa so sporočili, da je danes zjutraj na Tržaški ulici v Postojni nekdo zabodel žensko.
Fotografija: Kriminalisti trenutno intenzivno nadaljujejo preiskavo kaznivega dejanja. FOTO: Voranc Vogel/Delo
Odpri galerijo
Kriminalisti trenutno intenzivno nadaljujejo preiskavo kaznivega dejanja. FOTO: Voranc Vogel/Delo

S Policijske uprave (PU) Maribor so sporočili, da je na območju Policijske postaje Ruše 29-letni moški večkrat zabodel 48-letno žensko, nato pa s kraja odšel. Poškodovano žensko so z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor. Policisti so osumljenca kmalu izsledili, v iskanje se je vključil tudi policijski helikopter.

Po pisanju Večera naj bi moški zabodel taščo, nato pa pobegnil. Policija ga je izsledila na Klopnem vrhu in mu odvzela prostost. Ženska je bila po napadu še toliko pri močeh, da je sama poklicala reševalce. 

Kriminalisti bodo intenzivno nadaljevali preiskavo kaznivega dejanja, več podrobnosti pa bodo posredovali javnosti po zaključenih prvih preiskovalnih dejanjih.


Moški v Postojni večkrat zabodel 22-letnico


S Policijske uprave (PU) Koper pa so sporočili, da je danes zjutraj na Tržaški ulici v Postojni nekdo zabodel žensko. Policisti so s prvim zbiranjem obvestil ugotovili, da je moški večkrat zabodel 22-letno žensko iz Postojne. Reševalci so jo odpeljali v  bolnišnico. Osumljenca so policisti prijeli na naslovu prebivanja v Postojni. Kriminalisti trenutno intenzivno nadaljujejo preiskavo kaznivega dejanja.

Več podatkov bodo posredovali javnosti po zaključenih prvih preiskovalnih dejanjih.