Oseminpetdesetletnik umrl v trčenju s tovornjakom

Dopoldne je na cesti pri Ribnici v prometni nesreči umrl voznik osebnega avtomobila.
Fotografija: Voznik osebnega vozila se je v trčenju tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl, voznik tovornega vozila pa ni bil poškodovan. FOTO: Tadej Regent/Delo
Odpri galerijo
Voznik osebnega vozila se je v trčenju tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl, voznik tovornega vozila pa ni bil poškodovan. FOTO: Tadej Regent/Delo

Ljubljana – Ob 9. uri se je pri Ribnici, na cesti proti Kočevju, zgodila huda prometna nesreča, v kateri je izgubil življenje 58-letni voznik osebnega vozila. Voznik audija je iz neznanega vzroka zapeljal na nasprotni pas in trčil v tovorno vozilo, ki ga je vozil 39-letni voznik, a se pri tem na srečo ni poškodoval.

Ljubljanski policisti so po obvestilu takoj začeli zbirati podatke, opravili so tudi ogled kraja nesreče, za pokojnega je bila kasneje odrejena obdukcija.

Cesta je bila v času opravljanja ogleda kraja nesreče in odpravljanja posledic zaprta, okoli 13.20 je bil promet sproščen v celoti. O vseh ugotovitvah in okoliščinah prometne nesreče bodo policisti obveščali pristojno tožilstvo v Ljubljani.