Po tragični smrti nosečnice umrl tudi njen otrok

Za posledicami hude prometne nesreče, ki se je zgodila v soboto okoli 21. ure, je v torek življenje izgubila 27-letna Mariborčanka, danes pa še njen otrok.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Shutterstock

Za posledicami prometne nesreče, ki jo je v soboto na prehodu za pešce povzročil 29-letni Martin P. iz Maribora, je danes po neuradnih podatkih Vestnika umrl tudi otrok 27-letnice, ki je za posledicami nesreče v UKC Maribor umrla že v torek dopoldne.

Otroka so v soboto po nesreči reševali s carskim rezom in mu rešili življenje, a le za kratek čas, saj je njegov dedek na družbenem omrežju objavil novico, da je tudi »vnuk izgubil bitko za življenje«, še poroča Vestnik.

Martin P. je bil v času nesreče v vinjenem stanju, alkotest je namreč pokazal, da je imel v organizmu kar 1,7 promila alkohola.

Nesreča se je zgodila okoli 21. ure, ko je povzročitelj na prehodu za pešce trčil v nosečo 27-letnico, njen življenjski sopotnik pa je bil priča tragediji. Partnerja sta bila na sprehodu s psi. Martin P. je trčil vanjo in v psa, oba pa je odbilo v zrak. Negibna sta obležala na prehodu.

Preberite še: