Razstrelili bankomat in ukradli kaseto z denarjem

Policisti prosijo za pomoč pri iskanju nepridipravov iz Lenarta.
Fotografija: Poleg, da so ukradli kaseto z denarjem, so storilci povzročili tudi veliko materialno škodo FOTO: PU Maribor
Odpri galerijo
Poleg, da so ukradli kaseto z denarjem, so storilci povzročili tudi veliko materialno škodo FOTO: PU Maribor

Lenart – Danes, na volilno nedeljo, ob četrti uri zjutraj se je v Slovenskih Goricah pripetil pravi mali filmski dogodek. Neznani storilci so namreč na Partizanski cesti v naselju Lenart v Slovenskih goricah, z uporabo plina razstrelili bankomat in ukradli kaseto z denarjem. Z dejanjem so na bankomatu in bližnjih objektih povzročili večjo gmotno škodo, policisti pa ne poročajo o tem, koliko denarja je bilo v omenjeni kaseti. Zato pa možje v modrem prosijo vse, ki bi o dejanju in storilcih karkoli vedeli, da jim to sporočijo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Prav tako policisti PU Maribor, iščejo neznanega storilca, ki je včeraj, v soboto, na Ptuju vlomil v stanovanjsko hišo. Preiskal je prostore in ukraden denar in zlatnino. Z dejanjem je lastnica oškodovana za 6.000 evrov. Policisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja in pričeli z zbiranjem obvestil za izsleditev neznanega storilca.