Sum, da je požar posledica kaznivega dejanja

Kriminalisti PU Ljubljana so zaključili preiskavo požara, o katerem sumijo, da je posledica kaznivega dejanja.
Fotografija: Po neuradni oceni je požar, zaradi katerega so gasilci evakuirali dvajset stanovalcev iz bližnjih stanovanj, povzročil za več deset tisoč evrov materialne škode. FOTO: Voranc Vogel/Delo
Odpri galerijo
Po neuradni oceni je požar, zaradi katerega so gasilci evakuirali dvajset stanovalcev iz bližnjih stanovanj, povzročil za več deset tisoč evrov materialne škode. FOTO: Voranc Vogel/Delo

Potem ko smo včeraj poročali o požaru v stanovanju na Fužinah, so danes kriminalisti Policijske uprave Ljubljana prišli do novih ugotovitev.

Kriminalisti sumijo, da bi bil požar lahko posledica kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti, zato nadaljujejo preiskavo požara in iščejo podrobnostih za nastanek požara.

Po neuradni oceni je požar, zaradi katerega so gasilci evakuirali dvajset stanovalcev iz bližnjih stanovanj, povzročil za več deset tisoč evrov materialne škode. Stanovanje, v katerem je zagorelo, je v celoti uničeno, posledice požara pa je videti tudi na bližnjih stanovanjih, ki so očitno osmojena.

Preberite še: