Ukradeni audi končal na dnu Ljubljanice

Reka ni dopuščala, da bi potopljeno vozilo gasilci že včeraj dvignili na površje.
Fotografija: Če bodo razmere dopuščale, bodo gasilci danes znova poskušali potegniti ukradeni audi na površje (simbolična fotografija). FOTO: Dejan Javornik
Odpri galerijo
Če bodo razmere dopuščale, bodo gasilci danes znova poskušali potegniti ukradeni audi na površje (simbolična fotografija). FOTO: Dejan Javornik

Ljubljana – Na nenavaden prizor je včeraj nekaj pred 18. uro naletel občan, saj je na reki Ljubljanici (od južne obvoznice v smeri centra) videl plavajoče vozilo, ki je kmalu potonilo. K sreči je takoj ugotovil, da ljudi notri ni, zapisal pa si je tudi številko registrske tablice, na podlagi katere so na policiji ugotovili, da gre verjetno za ukradeno vozilo.

Ob približno istem času so namreč policisti dobili obvestilo o ukradenem audiji črne barve. Glede na opis in registrsko oznako kaže, da gre za isto vozilo.

V akcijo so se podali tudi ljubljanski poklicni gasilci, a sta jim močan tok in preveč kalna voda onemogočila nadaljnje reševanje. Če bodo razmere dopuščale, se bodo na dno reke spustili danes in audi poskušali dvigniti na površje.