Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

V hišni preiskavi zaradi prepovedanih drog pridržali 33-letnika

Be. B.
13. 10. 2022 | 09:50
13. 10. 2022 | 10:07
1:44

Novogoriški kriminalisti in policisti so v ponedeljek zjutraj na podlagi uredbe novogoriškega okrožnega sodišča zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene  proizvodnje in prometa  s prepovedanimi drogami na območju Nove Gorice opravili hišno in osebno preiskavo pri 33-letnem moškem. Kasneje so mu odvzeli prostost in je bil pridržan, saj je obstajal utemeljen sum preprodaje prepovedanih drog na Goriškem, so sporočili s policije.

Pri hišni preiskavi so kriminalisti našli in zasegli veliko različnih snovi v manjših količinah (nekaj deset gramov pripravljenih za nadaljnjo prodajo), o katerih je obstajal sum, da gre za raznovrstne prepovedane droge, in jih poslali v nadaljnjo analizo. Ugotovili so, da gre za kokain, heroin, posušeno konopljo, hašiš in amfetamin. Ob preiskavi so zasegli tudi motorno kolo, izvor katerega po dosedanjih podatkih policije najverjetneje izvira iz premoženjskega kaznivega dejanja.

Kriminalisti so osumljenega v skladu s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog privedli in izročili preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Novi Gorici v nadaljnji postopek. Po zaslišanju je preiskovalni sodnik za osumljenca odredil pripor v solkanskih zaporih.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine