Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

V trčenju treh vozil ena oseba umrla

V letošnjem letu je na območju Policijske uprave Maribor to druga prometna nesreča IV. kategorije.
Na vzhodu Slovenije se je zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Na vzhodu Slovenije se je zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
A. I., STA
5. 3. 2021 | 08:03
5. 3. 2021 | 11:18
1:46
Ob 06.33 se je na glavni cesti Slovenska Bistrica–Ptuj pri odcepu za Pragersko v smeri Ptuja zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla. V trčenju so bila udeležena tri vozila, so sporočili s Policijske uprave (PU) Maribor. Ena oseba je ostala ukleščena  v vozilu, reševalci so jo odpeljali v bolnišnico, druga pa je v prometni nesreči umrla. Umrl je 71-letni voznik osebnega avtomobila, 29-letnega voznika drugega osebnega avtomobila pa zaradi hudih poškodb zdravijo v bolnišnici.

Kot je v izjavi za medije na kraju dogodka povedal policijski inšpektor Boštjan Koletnik iz oddelka za cestni promet sektorja uniformirane policije Policijske uprave Maribor, je 71-letni voznik osebnega avtomobila na kraju umrl, drugega pa so zaradi hudih poškodb prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor. Voznik tovornega vozila v nesreči ni bil poškodovan.

29-letni voznik drugega osebnega avtomobila je bil ukleščen in so ga s tehničnim posegom iz vozila rešili gasilci.
Vzrok za nesrečo še ni znan. »Policisti na kraju prometne nesreče intenzivno zbiramo obvestila, ugotavljamo vse okoliščine, odredili smo izvedeniški pregled vozila. Več bo znanega po zaključku preiskave,« je dejal Koletnik.

V letošnjem letu je, kot so še dodali v poročilu, na območju PU Maribor to druga prometna nesreča IV. kategorije (prometna nesreča, pri kateri je kdo umrl ali je zaradi posledic nesreče umrl v 30 dneh po nesreči).

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine