Gen-I ima novo vodstvo

Ob izteku enoletnega vodenja družbe na podlagi sodnega imenovanja popolna prevetritev vodstva – ostaja le en član uprave.
Fotografija: Primož Stropnik edini ostaja v novi upravi Gen-I. FOTO: Leon Vidic/Delo
Odpri galerijo
Primož Stropnik edini ostaja v novi upravi Gen-I. FOTO: Leon Vidic/Delo

Družba Gen-I ima novo poslovodstvo. Lastnika sta ob izteku enoletnega vodenja družbe na podlagi sodnega imenovanja v upravo s petletnim mandatom za predsednika uprave imenovala Maksa Helbla, dosedanjega direktorja pravnega področja v družbi Gen-I, za člana pa dosedanjo direktorico trgovanja Andrejo Zupan in vodjo službe za upravljanje tveganj Sandija Kavaliča

V poslovodstvu kot član uprave ostaja predstavnik Gen energije Primož Stropnik, medtem ko se dosedanji predsednik uprave Igor Koprivnikar ter član uprave Andrej Šajn očitno poslavljata.

image_alt
Golob podpisal sporazum o neizplačilu milijonske nagrade

Kot so sporočili iz družbe, so vsi trije novoimenovani člani uprave že več kot deset let zaposleni v Gen-I in so že doslej aktivno soustvarjali družbo, njene procese in nastop na trgih. Kot nosilci razvoja na svojih področjih delovanja pomembno prispevajo k uspešnemu delovanju družbe ter doseganju izjemnih poslovnih rezultatov in ugleda družbe Gen-I tako v mednarodnem kot v domačem okolju. Odlikujejo jih komplementarna znanja za vodenje družbe skladno s potrebami in izzivi prihajajočega obdobja.

Preberite še:

Komentarji: