Predstavitvena informacija

Razvajajte svoje brbončice z domiselnim namazom

Ste vedeli, da je marmelada lahko tudi iz mleka? Sliši se nenavadno, a Urošu in Valentini Kavčič je z veliko domišljije in ustvarjalnosti uspelo ustvariti edinstveni namaz, ki združuje oba elementa.
Fotografija: Foto: Aljosarebolj.com
Odpri galerijo
Foto: Aljosarebolj.com

Po tem, ko je Uroš nasledil očeta na kmetiji v Vipavski dolini, je z ženo na posestvu posadil breskve in skupaj sta se lotila priprave marmelad. Ko jima je prijatelj povedal za francosko marmelado iz mleka, pa je Uroš dobil navdih za kombinacijo mleka z dodanim sadjem in oreški. Tako je nastala Marmela.

Kako je marmelada lahko iz mleka?
Marmela pravzaprav ni ne marmelada ne mlečni namaz; gre za velik delež sadja in oreškov z dodatkom tekočega slovenskega mleka. Namaz je odličen na kruhu ali palačinkah; dodamo ga lahko kavi ali sladoledu oziroma ga jemo samostojno, kar z žlico.

Foto: Aljosarebolj.com
Foto: Aljosarebolj.com


Kaj še dela Marmelo tako posebno
Marmela je bila podrobneje predstavljena v 4. oddaji 3. sezone Štartaj Slovenija. V megamarketih Interspar je na voljo v šestih okusih, in sicer pistacija, lešnik, arašid, višnja, malina, breskev, in ne vsebuje ojačevalcev okusa, barvil ali umetnih dodatkov. Okus arašidovega masla vam ne bo obtežil želodca; ljubitelji pistacije boste ta okus lahko uživali kar na kruhu ali palačinkah; lešnik kar kriči od dobrote, sadni mlečni namazi pa vas bodo navdušili s svežino. Ne boste verjeli – lahko jih tudi zamrznete in jih uživate kot sladoled!



Preberite še: