Alec Baldwin se je poravnal z družino pokojne Halyne Hutchins

Matthew Hutchins, igralkin vdovec, bo zdaj kot izvršni producent filma prejel del dobička.
Fotografija: Na zaslonu Halyna Hutchins. FOTO: Kevin Mohatt/Reuters
Odpri galerijo
Na zaslonu Halyna Hutchins. FOTO: Kevin Mohatt/Reuters

Družina Halyne Hutchins, direktorice fotografije, ki je leta 2021 izgubila življenje ob snemanju filma »Rust«, in Alec Baldwin sta se  poravnala, poroča CNN. Družina je Baldwina tožila zaradi usodnih posledic, ki jih je povzročil Baldwin s strelom iz studijske pištole.

V tožbi, vloženi februarja v Santa Feju, so Baldwinu, produkcijskemu podjetju filma, njegovim producentom in drugim ključnim članom ekipe, očitali številne kršitve standardov v filmski industriji.

Matthew Hutchins, vdovec Halyne Hutchins, bo zdaj kot izvršni producent filma prejel del dobička, so se dogovorili.

image_alt
Alec Baldwin se je na snemanju šel rusko ruleto

Snemanje filma Rust se bo z vsemi prvotnimi glavnimi igralci - z izjemo Hutchinsove - nadaljevalo januarja 2023. »Ne želim se se ukvarjati z obtožbami ali pripisovanjem krivde,« je dejal vdovec in dodal, da vsi verjamejo, da je bila Halynina smrt »strašna nesreča«.

Tudi režiser Joel Souza, ki je bil prav tako poškodovan v streljanju, se vrača k filmu. »Tisti med nami, ki smo imeli to srečo, da smo preživeli nekaj časa s Halyno, smo vedeli, da je izjemno nadarjena, prijazna, ustvarjalna in vir neverjetne pozitivne energije,« je dejal o pokojni igralki, zadovoljen, da bodo dokončali, kar sta začela s Halyno.

Preberite še:

Komentarji: