Melania Trump spet prepisovala (FOTO)

Program ameriške prve dame za pomoč otrokom je skoraj enak programu, ki ga je uporabljala že administracija prejšnjega predsednika Baracka Obame.
Fotografija: Melania Trump bi rada pomagala otrokom s starim programom. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Melania Trump bi rada pomagala otrokom s starim programom. FOTO: Reuters

Ameriško prvo damo Melanio Trump so spet ujeli pri plagiatorstvu, saj je njen program za pomoč otrokom Bodi najboljši (Be best) skoraj enak tistemu, ki ga je uporabljala že administracija prejšnjega predsednika Baracka Obame.

Gre za kampanjo ozaveščanja glede družbenih medijev, mamil in splošne blaginje otrok. Iz Bele hiše so sporočili, da je gospa Trump samo želela razširiti vsa pozitivna sporočila prejšnjega besedila.

Na levi strani je različica iz leta 2014, na desni pa različica Melanie Trump.
Na levi strani je različica iz leta 2014, na desni pa različica Melanie Trump.

 

Prva dama ni prepisovala prvič


Melania Trump očitno zelo rada kopira od svojih predhodnikov. Poleti 2016 je tako v govoru podpore za svojega moža uporabila besede prejšnje prve dame ZDA Michelle Obama, ki je na demokratski konvenciji leta 2008 govorila o vrednotah, kot so trdo delo, spoštovanje do ljudi in spoznanje, da je edina omejitev uspeha moč sanj in pripravljenost zanje delati.

Na levi strani je izvirnik iz leta 2014, na desni pa različica Melanie Trump.
Na levi strani je izvirnik iz leta 2014, na desni pa različica Melanie Trump.


Bistvo sedanje pobude naj bi bilo spodbujanje odraslih, da učijo otroke, kako naj postanejo dobri državljani, prijazni ljudje, ki niso nasilni na družbenih medijih in bodo skrbeli zase in ne bodo jemali mamil. Melania Trump bo pobudo predstavljala po ZDA.

Komentarji: