Adidasova inovativna jopica

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Jopa Z.N.E. Hoodie z edinstveno kapuco prispeva k zmanjševanju motečih zunanjih dejavnikov in športnikom pomaga pri popolni miselni osredotočenosti. Z njo optimalni fokus že ohranjajo Gareth Bale, Tori Bowie, James Harden, Ana Ivanović in Coco Shillin.

Pri vsakem športniku je ohranjanje koncentracije pred in med tekmo ključnega pomena za doseganje kar najboljših rezultatov. Prav iz tega razloga je adidas oblikoval inovativno jopo s kapuco Z.N.E. Hoodie, ki športnikom iz vseh disciplin omogoča, da pred tekmovanjem vklopijo svojo strategijo, nemoteno izvedejo osebne rituale in se osredotočijo na prihajajoči izziv. Nova jopa namreč zaradi visokokakovostne sestave materiala in skrbno izoblikovanega dizajna prispeva k zmanjšanju motečega hrupa, minimalizira vizualne motnje in prepreči vso spremljajoče neugodje, s tem pa poskrbi za popolno miselno osredotočenost športnikov. Z.N.E. Hoodie združuje vrhunsko izdelavo, elegantno-razkošno tkanino in natančno oblikovane detajle, ki ustvarjajo modno dovršen športni videz. 

Velika kapuca, ki s paneli prekrije ušesa, in motivacijsko sporočilo za zahtevne preizkušnje

Velika kapuca jope sestoji iz dvoplastnih stranskih in sprednjih panel, ki kot slušalki prekrijeta športnikova ušesa in s tem omogočata izključitev zunanjih vplivov, poleg tega pa ohranjata toploto v času športne aktivnosti. Z.N.E. Hoodie športnikom prinaša tudi popolno udobje; kakovostna tkanina jope je ustvarjena iz prvovrstne mešanice bombaža, poliestra in elastana, šivi so izdelani s tehnologijo Made 2 Move (narejeno za gibanje), spuščen ramenski šiv pa športniku omogoča prosto gibanje, hkrati pa jopi daje drzen in sodoben videz. Za lažje premagovanje zahtevnih preizkušenj lahko na diskretni notranji etiketi najdemo tudi motivacijsko sporočilo, ki slavi duševno moč in zbranost športnikov.

 

ni podpisa
ni podpisa

Več iz te teme:

Komentarji: