Aktivno poletno varstvo otrok

Fotografija: Prireditev ob začetku Tedna otroka, 03.Oktober2015
 [ prireditve, otroci, Teden otroka, ZPMS]
Odpri galerijo
Prireditev ob začetku Tedna otroka, 03.Oktober2015 [ prireditve, otroci, Teden otroka, ZPMS]

Tedensko varstvo otrok in spoznavanje skrivnosti reke in veslanja je namenjeno otrokom od 8-12 let, tisti malčki, ki jih še niso dopolnili 8, pa se lahko varstva udeležijo v spremstvu staršev.

Otroci bodo spoznali vse dobre in slabe lastnost rek ter poskusili različne načine veslanja (kajak, odprti kajak, raft, plavanje in reševanje v reki, kajak poolo). Za otroke bo skrbela ekipa vrhunskih učiteljev z dolgoletnimi izkušnjami z otroci, starejšimi rekreativci in profesionalnimi športniki. Varstvo bodo vodili Dejan Kralj, olimpijec iz Sydneyja in dolgoletni reprezentant Slovenije v kajak-kanuju in učitelj, vodič in reševalec iz vode Janez Čižman ter Brigita Langerholc Žager, četrta iz OI v Sydneyju v teku na 800 metrov  ter polfinalistka OI v Pekingu na isti razdalji. Organizatorji bodo poskrbeli tudi za predavanje o prehrani otrok, ki ga bo vodila priznana strokovnjakinja na področju klinične prehrane dr.Nada Rotovnik Kozjek. Na reki Krki se nam bo pridružil tudi eden najboljših učiteljev kajaka v Sloveniji Borut Javornik.

Program je sestavljen tako, da se otrok spoprijatelji z vodo in dobi do nje tudi spoštovanje. Za opremo in varnost otrok je poskrbljeno.

Varstvo bo potekalo na več lokacijah:

ponedeljek, četrtek:  Kajak kanu klub Ljubljana (reka Ljubljanica)
torek, sreda: Tacen (reka Sava)
petek:  Krka, domačija Javornik (odhod iz Kajak kanu kluba Ljubljana)

Cena aktivnega varstva otrok je 350 evr.(položnico prejmete po končanih prijavah)starši se lahko pridružijo nekaterim aktivnostim brezplačno. Prijave sprejemamo do 1.7.2015, na e-mail: dejan.kralj@wave-spirit.net.  Za več informacij lahko pokličete na gsm. +386 (0)41 351 698.

 

  

Več iz te teme:

Komentarji: