Brooksova divja tekaška kolekcija

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Eden izmed najvidnejših proizvajalcev tekaške obutve in oblačil, kreator dveh legendarnih tekaških copat Ravena in Glycerin, podjetje Brooks, je tokrat postreglo s precej bolj divjo kolekcijo. Urban Jungle Collection je njihov način, kako se pokloniti afriškim divjim zverem, jih zapakirati v tekaške copate in se z njimi na nogah spopasti z betonsko džunglo. Je pa Brooks za to kolekcijo vzel že prej obstoječa tekaška copata Ravena 6 in Ghost 8 in ju prekril z živalskim vzorcem. Za dekleta je tako na voljo vzorec geparda, moški pa lahko tečejo v barvah zebre.

»Nova kolekcija je popolno razmerje živalskih atletskih sposobnostih in urbanega stila,« je dejal Shane Downey, direktor podjetja Brooks. »Gepard in zebra sta najzanimivejši živalski vrsti na afriških planjavah , zato smo vzeli dva vzorca in jih zmešali s našo tehnologija, ki bo navdušila vse nove in stare tekače. Ni pa to prva vizualna sprememba brooksovih copat, saj so lani pred maratonom v Bostonu izdali kolekcijo »jastog«, ki je bila razgrabljena v nekaj dneh.

Tudi in predvsem v ZDA, je bila brooksova živalska kolekcija zelo hitro razgrabljena, a še vedno lahko svoje divje tekaške copate naročite preko spleta.

ni podpisa
ni podpisa

ni podpisa
ni podpisa

Več iz te teme:

Komentarji: