Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Polet

Pametni trenažer T2800

ni podpisa
ni podpisa
M.C.
4. 12. 2016 | 07:12
4. 12. 2016 | 07:12
4:39

ni podpisa
ni podpisa

T2800

 

Tacx NEO Smart Trenažer T2800

Najmočnejši, najpamentnejši in najtišji Tacx-ov trenažer. Prvi trenažer z direktno povezavo kolesa in trenažerja, kar zagotavlja najbolj realističen občutek, podoben kolesarjenjuna prostem. Trenažer je popolnoma tih, razvije do 2200 W upora oz. 25 odstotkov realnega klanca, kar zadošča tudi najboljšim kolesarjem. Trenažer je brezžično povezan s pametnimtelefonom, tablico ali PC-jem s pomočjo Bluetooth, ANT+ inFE-C povezave. Povezavo s pametnim telefonom oz. tablicoomogoča brezplačna Tacx Cycling aplikacija. Trenažer jekompatibilen s trening aplikacijami drugih ponudnikov. Priklopna PC omogoča Tacx Smart nadgradnja.

Trenažer Tacx NEO Smart nudi vse najboljše iz sveta domačih trenažerjev v eni napravi. Poleg inovativne zasnove in oblike trenažer odlikuje izjemno tiho delovanje, ki je posledica direktnega prenosa moči na zadnji verižnik, kar 2200W močna zavora s katero je moč realistično simulirati naklone vse do 25odstotkov ter povezljivost s tablicami in pametnimi telefoni z operacijskimi sistemi IOS, Android in Windows, na katerih lahko nadzorujemo vse parametre treninga. Na jesenskem kolesarskem sejmu Eurobike, so pri Tacxu za model NEO Smart celo prejeli glavno nagrado (Eurobike Winner 2015).

Za vse, ki bi trenažer želeli povezati z osebnim računalnikom z opreacijskim sistemom Windows, je možno dokupiti nadgradnjo Smart Upgrade, ki sestoji iz paketa programske opreme Tacx Trainer Software 4, kontrolne enote, ki se jo namesti na krmilo in Ant+ enote, ki omogoča brezžično povezavo z računalnikom. Paket je na voljo kot opcijska dodatna oprema.

Prednosti:

Najbolj realističen trenažer na tržišču. Direktni pogon, vztrajnik z učinkom 125kg za realitično kolesarjenje do 2.200W (klanec max 25%). Simulacija spusta. Simulacija površine - vibracije občutek vožnje po makedamu, kockah, tiho delovanjeOmogoča povezljivost  ANT+ FE-C in Bluetooth. Trenažer je kompatibilen z ZWIFTom.

ZWIFT je najboljši program za skupinski trening, vožnjo, tekmovanja v realnem času z resničnimi osebami. V večernem času se na progi nahaja preko tisoč kolesarjev. Lahko izbirate med različnimi skupinskimi dogodki potekajo vseke pol ure npr. tekmovanja, skupinske vožnje, ali pa si samo izberete progo in vozite. Deluje neodvisno od znamke trenažerja, pogoj je da imate ustrezen »SMART« trenažer, računalnik, ANT+ ključek. Trenažer vas ob klancu navzgor zavira, navzdol ali vožnji v zavetrju pa zavoro popusti.

ni podpisa
ni podpisa

Simbolična slika
 

Značilnosti:

   - Eden izmed najbolj dodelanih trenažerjev povezljivih s pametnimi telefoni in tablicami.
   - Brezžična komunikacija med trenažerjem in tablico oz. pametnim telefonom.
   - Z opcijskim paketom "Smart Upgrade" je možna povezava z osebnim računalnikom z operacijkim sistemom Windows.
   - Merjenje kadence brez dodatnega senzorja.
    -Elektro motorna zavora simulira vzpone, spuste in prosti tek.
   - Maksimalna moč zaviranja 2.200W.
   - Vztrajnostna masa, ki jo ustvari vztrajnik: 125,00 Kg.*
   - Možnost simuliranja klancev do realističnega naklona 25%.
   - Simulacija spustov do naklona -5%.     
   - Realistična simulacija zunanjega kolesarjenja, vključno s prostim tekom in spusti.
   - Visoka zavorna moč že pri nizki kadenci.
   - Združljivost s kasetami http://www.tacx.com/en/products/trainers/neo-smart#tab_4
   - Zadnji verižniki niso vključeni v komplet.
   - Trenažer ni združljiv s kolesi z votlo 10 ali 12 mm zadnjo osjo.

Cena za komplet:

Najcenejšega smo našli v Agp Pro iz Kranja in sicer za: 1.299,00 eur

 

 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine