Podarjamo vam Delo

Ob praznovanju 60-letnice časopisa Delo vam omogočamo 6-dnevno brezplačno prejemanje Dela od ponedeljka do sobote.
Fotografija: Foto Delo
Odpri galerijo
Foto Delo

Vse tiste spletne uporabnike, ki že dolgo niste čutili papirja med svojimi prsti vabimo, da izpolnite spletno naročilnico  in si zagotovite 6-dnevno dostavo Dela na izbrani naslov. Naj časopis Delo vsaj za nekaj dni postane vaš jutranji sopotnik ob zajtrku ali pitju kave in naj bo Delo tisto, ki vam daje moč, da veste več. Zato izkoristite našo ponudbo!

Delo kot medij s častitljivo 60-letno tradicijo ostaja steber visokokakovostnega, verodostojnega, relevantnega, profesionalnega in odgovornega novinarstva. Odgovarja na vprašanja, ne samo kdo, kdaj in kje, ampak predvsem, zakaj in kaj to pomeni za prihodnost posameznika in družbe.
 
Delo je z vsemi svojimi platformami, naj gre za tisk, splet ali mobilne aplikacije, sodoben in urban medij, ki ga poganjajo visoki profesionalni in etični standardi. Tudi zato je še naprej prva izbira vseh, ki si želijo preverjene informacije, tematsko raznovrstne vsebine ter večplastna in relevantna mnenja o dogodkih in fenomenih časa, ki ga živimo.
 
Obstoječim naročnikom se vrednost 6-dnevnega brezplačnega prejemanja Dela ne odšteje od mesečne naročnine na Delo. Ponudba velja do 30. aprila 2019. 

Za več informacij o brezplačnem naročilu pokličite 080 11 99 ali pišite na narocnine@delo.si.
 
 

Komentarji: