Iskraemecu prestižna nagrada za odličnost

Nagrado jim je prinesla preobrazba iz proizvajalca izdelkov v ponudnika rešitev pametnega merjenja.
Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Družba Frost & Sullivan je Iskraemecu podelila nagrado za vodenje razvojne odličnosti (2020 Growth Excellence Leadership Award) na globalnem trgu pametnega merjenja kot priznanje za doseženo visoko stopnjo zadovoljstva kupcev, odnose med deležniki vrednostne verige, ki temeljijo na preglednosti in zaupanju, ter za predanost trajnostnim tehnologijam, drzne strateške pobude in uspešnost poslovanja.

"Osrednje gonilo vodenja razvojne odličnosti je rast, ki jo odlikujejo naravnanost na kupca, spodbujanje pozitivne dinamike izboljšav ter navdihujoče zgodbe – to so temelji naše uspešne dolgoročne razvojne strategije. Naše merilne rešitve elektrodistribucijam po vsem svetu pomagajo izboljšati učinkovitost, znižati operativne stroške in nuditi boljše storitve za podporo strankam. S kakovostjo, zanesljivostjo in inovativnostjo rešitev kupce podpiramo pri nihovi digitalni preobrazbi," so zapisali v Iskraemeco.

Globalni analitiki in svetovalci družbe Frost & Sullivan preučijo širok nabor trgov, različnih industrijskih branž in regij ter z nagradami izrečejo priznanje podjetjem, ki dosledno izpolnjujejo visoke standarde ustvarjanja vrednosti za stranke in se dvigujejo nad povprečje. 

Po mnenju Iskraemeca jim je nagrado prinesla preobrazba iz proizvajalca izdelkov v ponudnika rešitev pametnega merjenja, s čimer v mnogih regijah ohranjajo močno organsko rast. "Z uporabo pametnih rešitev na področju upravljanja z energijo, pomagamo energetskim podjetjem po vsem svetu izboljšati učinkovitost, znižati operativne stroške in jim zagotoviti višjo raven storitev. Z osredotočenostjo na kakovost, zanesljivost in inovativnost predano podpiramo svoje kupce na uspešni poti digitalne transformacije. Naše celovite rešitve in storitve na ključ, ki so odgovor na številne zahteve trga, energetskim podjetjem prinašajo orodja, s katerimi bodo lahko oblikovala prihodnost proizvodnje in upravljanja električne energije v digitaliziranem svetu. Poslovne odločitve sprejemamo z brezhibnim portfeljem rešitev in strastjo po trajnosti," so še zapisali.
 
 

Komentarji: