Bradyjev večer rekordov ob prvem snidenju z nekdanjimi delodajalci

Tom Brady se je v dresu Tampe prvič po slovesu od New England Patriots pomeril z nekdanjimi delodajalci in ob zmagi z 19:17 podrl še nekaj novih rekordov.
Fotografija: Tom Brady (na fotografiji) zapušča igrišče v Foxboroju, kamor je pomagal pripeljati kar šest šampionskih trofej v 19 letih v dresu ekipe Patriots. FOTO: Brian Fluharty/USA Today Sports
Odpri galerijo
Tom Brady (na fotografiji) zapušča igrišče v Foxboroju, kamor je pomagal pripeljati kar šest šampionskih trofej v 19 letih v dresu ekipe Patriots. FOTO: Brian Fluharty/USA Today Sports

V deževnem Foxborougu, kjer je bil Tom Brady deležen toplega sprejema, je legendarni podajalec postal igralec z največjo skupno dolžino uspešnih podaj v zgodovini lige NFL. Rekord 80.358 jardov (73.479 metrov), ki je bil zadnja tri leta v lasti Drewa Breesa, je padel že v prvi četrtini, ko je najkoristnejši igralec in prvak zadnjega super bowla našel Mika Evansa s 25,6-metrsko podajo.»Čutim, da bom vedno del te skupnosti. Zame je bil to izjemen kraj in še vedno je,« je povedal Brady, ki je rekorden večer nadgradil še z enim dosežkom: postal je četrti podajalec v zgodovini z zmagami nad vsemi 32 ekipami v ligi. »Upam samo, da so vsi, ki so skozi leta ulovili moje podaje, nocoj imeli nasmešek na obrazu, zavedajoč se, da so prispevali k zelo kul rekordu,« je dodal Brady.
 

Objem in dolg pogovor z Belichickom


Številni pogledi so bili uprti tudi v trenerja New Englanda Billa Belichicka, čigar nesoglasja z največjim zvezdnikom so leta 2020 tudi pripeljala do njegove selitve k ekipi Buccaneers. Po tekmi sta se objela in se nato več kot 20 minut družila tudi v gostujoči slačilnici. Obračun bi sicer lahko nagnil tudi na stran domačih, podajalec Mac Jones, ki ga nekateri že primerjajo z mladim Bradyjem, je ekipo popeljal na prag zmage, a je prosti strel Nicka Folka v zadnjih sekundah zadel vratnico.»Dobra nogometna ekipa so, on pa je izvrsten podajalec, tu mislim, da je vse jasno,« je obračun komentiral trener s trenutno najdaljšim stažem v ligi NFL, ki je z Bradyjem zaigral na kar devetih super bowlih in jih šest tudi osvojil.

Preberite še:

Komentarji: