McGregor uprizoril pravi »blitzkrieg« v Las Vegasu (VIDEO)

Irski zvezdnik borilnih športov že po pičlih 40 sekundah strl odpor Američana Donalda Cerroneja.
Fotografija: Conor McGregor je po hitrem postopku opravil z Donaldom Cerronejem. FOTO: AFP
Odpri galerijo
Conor McGregor je po hitrem postopku opravil z Donaldom Cerronejem. FOTO: AFP

Ljubljana – Irski zvezdnik mešanih borilnih športov Conor McGregor se je po dobrih 15 mesecih premora v šampionskem slogu vrnil v kletko. Na spektaklu združenja UFC 246 v nabito polni lasvegaški areni T-Mobile je uprizoril pravi »blitzkrieg«, saj je že po pičlih 40 sekundah s tehničnim nokavtom strl odpor Američana Donalda Cerroneja.Ko je dal sodnik znak za začetek dvoboja, je McGregor odločno krenil proti tekmecu in ga zgrešil z močnim levim direktom, pri tem pa ga je – ko se mu je Cerrone umaknil – (ne)srečno zadel z levim kolenom v glavo. Zatem sta se prijela, v klinču pa se je razvpiti Irec lotil ameriškega »kavboja« kar z ramo.

Silovit in udaren McGregorjev vstop v boj je presnetil kavboja Cerroneja. FOTO: AFP
Silovit in udaren McGregorjev vstop v boj je presnetil kavboja Cerroneja. FOTO: AFP


Ko sta šla narazen, je Cerroneju že curljala kri iz nosu, McGregor pa ga je dodatno zadel še z visokim nožnim udarcem, s katerim je dodobra stresel nasprotnika. Irski šampion je nato svoje delo dokončal z levimi krošeji, s katerimi je 36-letnega borca iz Denverja spravil na tla. Ker se je ta zatem branil le še tako, da si je zakril obraz, Conor pa ga je zadeval iz vseh strani, sodniku ni preostalo drugega, kot da je prekinil neenak dvoboj.

Donald Cerrone je razočaran in s sinom v rokah zapustil areno T-Mobile v Las Vegasu. V profesionalni kariei je izgubil štirinajstič. FOTO: AFP
Donald Cerrone je razočaran in s sinom v rokah zapustil areno T-Mobile v Las Vegasu. V profesionalni kariei je izgubil štirinajstič. FOTO: AFP


McGregor je tako slavil še 22. profesionalno zmago (ob štirih porazih), Cerrone pa je doživel 14. poraz (ob 36 zmagah). »Zdaj bom najprej dobro proslavil ta uspeh, nato pa se bom spet odpravil v telovadnico in se vrnil tja, kjer sem že bil,« je po premierni zmagi v velterski kategoriji (do 77 kg) poudaril 31-letni Irec in v isti sapi izzval nigerijskega šampiona Kamaruja Usmana.

Preberite še:

Komentarji: