Nagrade Dončiću, Ilki in Mariboru

Na konferenci o marketingu v športu Sporto so nagradili najbolj uspešne športne znamke minulega leta. 
Fotografija: Luka Dončić: »Vsaka takšna nagrada me zelo razveseli, hvala prirediteljem za zaupanje.« FOTO: Roman Šipić/Delo
Odpri galerijo
Luka Dončić: »Vsaka takšna nagrada me zelo razveseli, hvala prirediteljem za zaupanje.« FOTO: Roman Šipić/Delo

Portorož – Na 15. konferenci Sporto, ki nagrajuje najboljše tržne znamke v športu na Balkanu, med nagrajenci presenečenj ni bilo. Med slovenskimi športniki je prepričljivo slavil Luka Dončić, ki se je udeležencem konference oglasil prek videoposnetka: »Vsaka takšna nagrada me zelo razveseli, hvala prirediteljem za zaupanje.«

Med športnicami je kljub izgubljeni sezoni zaradi poškodbe slavila Ilka Štuhec: »Lepo je, da partnerji kljub poškodbi niso pozabili name, to vsakemu športniku vlije dodatno samozavest. Upam, da bo uspehov še več.« Med slovenskimi športnimi klubi je bil v tržnih vodah najbolj prepoznan NK Maribor. Posebno medijsko nagrado za uspešno kampanjo je dobila kolesarska dirka po Sloveniji, digitalno nagrado pa Petrolova akcija Let's Compete Together. 

Med športnicami je kljub izgubljeni sezoni zaradi poškodbe slavila Ilka Štuhec.<strong> </strong>FOTO: Roman Šipić/Delo
Med športnicami je kljub izgubljeni sezoni zaradi poškodbe slavila Ilka Štuhec. FOTO: Roman Šipić/Delo


Podelili so tudi nagrade najboljšim na Hrvaškem in v Srbiji. Na Hrvaškem so slavili nogometni klub Dinamo, metalka diska Sandra Perković in pričakovano nogometaš Luka Modrić, ki je kot kapetan Hrvaško popeljal do srebra na svetovnem prvenstvu.

V Srbiji so nagradili nogometni klub Crvena zvezda, ki se je letos uvrstil v ligo prvakov, skakalko v višino Ivano Španović in še šestič tenisača Novaka Đokovića. 

Komentarji: