Simone Biles je oddana, odslej tudi Owens

Simone Biles je skočila v zakonski stan. Štirikratna olimpijska prvakinja se je poročila z igralcem NFL Jonathanom Owensom. Konec čustvenih težav?
Fotografija: Simone Biles je vzela Jonathana Owensa. FOTO: instagram 
Odpri galerijo
Simone Biles je vzela Jonathana Owensa. FOTO: instagram 

Ameriška gimnastična zvezdnica Simone Biles je sporočila, da je ji je uspel nov skok, tokrat v zakonski stan. Štirikratna olimpijska prvakinja se je poročila z igralcem ameriškega nogometa v ligi NFL Jonathanom Owensom.

Bilesova in Owens sta na družbenih omrežjih objavila nekaj fotografij z njune poroke. »Vzamem ga za moža, odslej sem Owens,« je ob tem na instagramu zapisala 26-letna Bilesova, ki bo po novem znana kot Simone Biles Owens.

»'Žena' ti pristoji,« je pod njeno objavo zapisal Owens, igralec Houston Texans, v objavi na svojem profilu pa zapisal: »Moja oseba, za vedno.«

Bilesova je vse štiri naslove olimpijske prvakinje osvojila na igrah v Riu leta 2016. V Tokiu je veljala za glavno kandidatko za pet naslovov, a nato zaradi psihičnih težav odpovedala večino nastopov in na koncu osvojila srebro na ekipni tekmi in bron na gredi.

Poleg olimpijskih medalj ima ena najboljših telovadk vseh časov tudi 25 odličij s svetovnih prvenstev, vključno z 19 zlatimi.

Simone Biles je zaradi čustvenih težav izpustila večino tekem na OI v Tokiu, kjer je osvojila srebrno in bronasto kolajno. FOTO: Mike Blake/Reuters
Simone Biles je zaradi čustvenih težav izpustila večino tekem na OI v Tokiu, kjer je osvojila srebrno in bronasto kolajno. FOTO: Mike Blake/Reuters

Preberite še:

Komentarji: