Tina se je znova prijela s Clarisse, na tleh je šlo že kar zares

Francoska zvezdnica Clarisse Agbegnenou na obisku pri celjski šampionki Tini Trstenjak. Uživa v dobrotah in lepotah Slovenije.
Fotografija: Clarisse Agbegnenou in Tina Trstenjak sta se po dobrem letu spet prijeli. FOTO: Leon Vidic/Delo
Odpri galerijo
Clarisse Agbegnenou in Tina Trstenjak sta se po dobrem letu spet prijeli. FOTO: Leon Vidic/Delo

Tina Trstenjak in Clarisse Agbegnenou, najboljši judoistki na svetu v kategoriji do 63 kilogramov, sta uprizorili nepozabna dvoboja v finalih zadnjih dveh poletnih olimpijskih iger. V Riu de Janeiru 2016 je bila uspešnejša celjska šampionka, v lanskem zaključnem obračunu v Tokiu pa se je zmage veselila zvezdnica iz Francije.

Veliki tekmici in prijateljici sta se po dolgem času včeraj znova prijeli, tokrat pod budnimi očmi celjskega strokovnjaka Marjana Fabjana v borilnici najuspešnejšega slovenskega kluba Z'dežele Sankaku na Lopati. Seveda se nista borili na vso moč, med treningom na njunih obrazih ni manjkalo niti nasmeškov, ki jih sicer med njunimi dvoboji na tekmovanjih ni videti.

Trening šampionk je vodil celjski strokovnjak Marjan Fabjan. FOTO: Leon Vidic/Delo
Trening šampionk je vodil celjski strokovnjak Marjan Fabjan. FOTO: Leon Vidic/Delo

»V parterju je šlo že kar zares,« je z nasmeškom zaupala Tina, medtem ko je Clarisse, ki ji je celjski župan Bojan Šrot pred začetkom treninga izročil simbolično darilo, priznala, da je bilo kar naporno. »To je bil namreč šele moj prvi trening po lanskih olimpijskih igrah,« je razkrila 29-letna Francozinja, ki je pred dvema mesecema prvič postala mamica.

Celjski župan Bojan Šrot je Clarisse Agbegnenou izročil simbolično darilo. FOTO: Leon Vidic/Delo
Celjski župan Bojan Šrot je Clarisse Agbegnenou izročil simbolično darilo. FOTO: Leon Vidic/Delo

S svojo dvomesečno hčerko Atheno in srčnim izbrancem Thomasom je v teh dneh na obisku pri Trstenjakovi. Kot nam je povedala olimpijska prvakinja iz Rennesa, zelo uživa dobrotah in lepotah Slovenije.

Preberite še:

Komentarji: