Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Kolesarstvo

Roglič z moštvom Jumbo Visma do leta 2023

Kolesarski as Primož Roglič je podaljšal pogodbo s svojim delodajalcem za prihodnje štiri sezone.
Primož Roglič je podaljšal sodelovanje s svojim delodajalcem. Najvišji cilji jih še čakajo v prihodnosti, poudarja Kisovčan. FOTO: Jumbo Visma
Primož Roglič je podaljšal sodelovanje s svojim delodajalcem. Najvišji cilji jih še čakajo v prihodnosti, poudarja Kisovčan. FOTO: Jumbo Visma
M. F.
10. 9. 2019 | 16:30
10. 9. 2019 | 16:43
2:14
Kolesarski zvezdnik Primož Roglič, ki te dni na Vuelti blesti v rdeči majici, je podaljšal sodelovanje z ekipo Jumbo Visma za prihodnje štiri sezone. Kisovčanova pogodba z Nizozemci po novem poteče konec leta 2023. 

"Všeč mi je, kako deluje ta ekipa. Uživam, ker sem del te zgodbe," je povedal 29-letni kolesarski as, ki je prepričan, da lahko skupaj uresničijo še številne visoke cilje. "V moštvo sem vstopil kot začetnik, ob pomoči članov ekipe sem se razvijal, skupaj smo dosegli lepo raven, verjamem pa, da lahko dosežemo še več. Resda sem osvojil nekaj zmag v prejšnjih letih, vendar pa si vedno želiš še več in še višje," je razmišljal nekdanji smučarski skakalec in dodal, da najvišjih ciljev še niso dosegli. 
 

Pri Nizozemcih kot doma


Poudaril je še, da čuti močno povezanost z ekipo: "Skupaj bi radi iztisnili iz mene največ, kar zmoremo, enako pa velja za ekipo," je poudaril, da vsi stremijo k napredku vseh. "Tudi če bo trajalo leta, bomo vlagali energijo v skupni cilj," je še dejal Roglič, tretjeuvrščeni na letošnjem Giru. Ko so mu ponudili nadaljevanje sodelovanja, ni okleval. "Zakaj bi? Zadovoljen sem z vlogo, ki jo imam. Najpomembnejši argument za to so priložnosti, ki jih dobivam. Rad zmagujem. In v tej ekipi imam možnost za to. Zato mi ni bilo treba prav dolgo premišljevati. V ekipi se počutim kot doma," je razpredal Roglič, ki se bo trudil v ekipo vnašati še več motivacije in navdiha.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine