Dončić spet v prvi peterki zahoda All-Star, Dallas še brez ene tekme

Košarkarji kluba Dallas Mavericks so zaradi slabega vremena ostali tudi brez gostovanja pri Houston Rockets.
Fotografija: Luka Dončić bo znova igral na tekmi vseh zvezd v ligi NBA. FOTO: Jerome Miron/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Luka Dončić bo znova igral na tekmi vseh zvezd v ligi NBA. FOTO: Jerome Miron/Usa Today Sports

Košarkarji moštva Dallas Mavericks so ostali še brez ene tekme v ligi NBA. Zaradi slabih vremenskih razmer so namreč oblasti zaprle tudi Toyotin center v Houstonu, tako da je v vodo padel tudi dvoboj Teksašanov z domačimi Raketami, ki bi moral biti v noči s petka na soboto.

Iz enakih razlogov so morali odgovorni odpovedati že Dallasovo včerajšnje gostovanje v Detroitu. Kdaj bodo Luka Dončić, Kristaps Porzingis & Co. odigrali odpovedani tekmi, še ni znano. Pristojni pri ligi NBA bodo nova termina sporočili naknadno.

Igralci Dallasa so tako dobili osem dni premora, toliko časa bo namreč minilo od 14. februarja, ko so odigrali zadnjo tekmo v najmočnejši košarkarski ligi na svetu, do ponedeljka, ko se bodo pomerili z Memphisom. Odmor jim bo zagotovo dobro del, saj v zadnjih šestih tednih niso imeli prostega več kot enega dneva.

Dallas Mavericks tako z izkupičkom trinajstih zmag in petnajstih porazov ostajajo na desetem mestu zahodne konference v ligi NBA, tri mesta pred Houston Rockets, ki imajo na svojem računu enajst zmag in 17 porazov. Memphis Grizzlies, ki imajo po dvanajst zmag in porazov, so tik pred Teksašani.

Komentarji: