Giannis Antetokounmpo ne bo igral pete tekme

Grški košarkarski zvezdnik pri Milwaukeeju se je izognil hujši poškodbi kolena, a njegovi nastopi v končnici NBA so vprašljivi.
Fotografija: Giannis Antetokounmpo se je izgonil hujši poškodbi, a njegovi nastopi v končnici NBA so pod vprašanjem. FOTO: Patrick Mcdermott/AFP
Odpri galerijo
Giannis Antetokounmpo se je izgonil hujši poškodbi, a njegovi nastopi v končnici NBA so pod vprašanjem. FOTO: Patrick Mcdermott/AFP

Grški košarkarski zvezdnik Giannis Antetokounmpo se je izognil hujši poškodbi kolena ob poškodbi na torkovi četrti tekmi finala vzhodne konference lige NBA. Kot je sporočil njegov klub Milwaukee, ima grški reprezentant zvin kolena, na peti tekmi ga zato bržkone ne bo na parketu.

Antetokounmpo se je poškodoval v tretji četrtini tekme pri pristanku po obrambni akciji. Posnetki so pokazali, da je nerodno stopil na levo nogo, pri tem pa se je njegovo koleno nenaravno zvilo.

Po podatkih Milwaukeeja njegov najboljši igralec pri tem ni utrpel strganih kolenskih vezi, kar bi zahtevalo večmesečno okrevanje, temveč zvin, ki se zaceli precej hitreje in brez kirurških posegov.

Na peti tekmi konferenčnega finala, v katerem je Milwaukee poravnan z Atlanto na 2:2, pa kljub temu skoraj gotovo ne bo nastopil, vprašljivo je tudi nadaljnje njegovo sodelovanje v tem dvoboju na štiri zmage.

Zmagovalec serije se bo v finalu lige pomeril s Phoenixom.

Preberite še:

Komentarji: