Goran Dragić s soigralci že na polovici poti

Slovenski košarkarski adut moštva s Floride ob zmagi proti Indiani in vodstvu z 2:0 v končnici spet med najbolj opaznimi na igrišču.
Fotografija: Goran Dragić je blestel predvsem v drugem polčasu tekme Miamija proti Indiani. FOTO: Ashley Landis/USA Today Sports
Odpri galerijo
Goran Dragić je blestel predvsem v drugem polčasu tekme Miamija proti Indiani. FOTO: Ashley Landis/USA Today Sports

Košarkarji moštva Miami Heat so se močno približali napredovanju v naslednje kolo končnice. Tekmece iz Indiane so namreč ugnali drugič zapored, tokrat s 109:100 (88:77, 51:46, 22:34), zdaj vodijo z 2:0 v seriji na štiri zmage in so tako na polovici cilja v uvodnem kolu izločilnih bojev vzhodne konference.

 Z izjemo izenačenega boja v prvi četrtini je bil Miami z našim Goranom Dragićem občutno boljši, pred zadnjimi minutami si je priigral prepričljivo prednost, ki zlepa ni bila več ogrožena. Izjemen delež pa je zlasti v drugi polovici tekme prispeval Ljubljančan. Potem ko je v prvem polčasu dosegel štiri točke, je bila njegova učinkovitost pozneje zgledna, s skupno 20 točkami – ob tem je zbral še 6 asistenc in 3 skoke  – mu je vnovič pripadla ena od ključnih vlog na igrišču.

Naslednja tekma med Miamijem in Indiano bo v soboto. 







 

Preberite še:

Komentarji: