Koper Primorska v Baru brez možnosti

Tudi po sedmem nastopu Koprčani ostajajo brez zmage v košarkarski ligi Aba.
Fotografija: Koprski košarkarji ostajajo edini v ligi ABA brez zmage, a je vsaka tekma nova izkušnja, ki jo je v Baru odlično izkoristil tudi mladi Jurij Macura. Dosegel je dvojni dvojček. FOTO: ABA
Odpri galerijo
Koprski košarkarji ostajajo edini v ligi ABA brez zmage, a je vsaka tekma nova izkušnja, ki jo je v Baru odlično izkoristil tudi mladi Jurij Macura. Dosegel je dvojni dvojček. FOTO: ABA

Košarkarji Kopra Primorske tudi po sedmem nastopu ostajajo edina ekipa brez zmage v ligi Aba. Na gostovanju v Baru so izgubili proti Mornarju, ki se je s peto zmago na šestih tekmah povzpel tik pod vrh razpredelnice.

Črnogorci so pričakovano premagali še drugo slovensko moštvo v zadnjem tednu. Potem ko so z desetimi točkami razlike slavili v Novem mestu, so danes Primorce nadigrali za 21 točk.

Koper Primorska, ki je nastopila oslabljena brez Mateja Rojca, je v prvem polčasu še držala korak s tekmecem, v nadaljevanju pa se je razlika pričakovano povečala. Najvišja je bila prav v zaključku tekme, ko je trener Andrej Žakelj zaradi petih osebnih napak ostal brez dveh visokih igralcev, Jurija Macure in Urbana Durnika.

Macura je zbral dvojnega dvojčka – 18 točk, 10 skokov, prvi strelec tekme pa je bil Erjon Kastrati, ki je dosegel dvajset točk.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: