Miami tudi brez najboljših opravil svojo nalogo

Victor Oladipo in Bam Adebayo sta skupaj dosegla 43 točk za zmago košarkarjev Miamija proti Atlanti s 97:94 in za napredovanje v drugi krog končnice.
Fotografija: Miamijev center Bam Adebayo je imel glavno besedo pod košem v Miamiju. FOTO: Jasen Vinlove/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Miamijev center Bam Adebayo je imel glavno besedo pod košem v Miamiju. FOTO: Jasen Vinlove/Usa Today Sports

Victor Oladipo (23) in Bam Adebayo (20) sta skupaj dosegla 43 točk za zmago košarkarjev Miamija proti Atlanti s 97:94, s tem pa se je Miami s 4:1 v zmagah uvrstil v drugi krog končnice lige NBA.

Najboljše moštvo vzhodne konference v prvem delu tekmovanja, ki je igralo brez zvezdnikov Jimmyja Butlerja in Kyleja Lowryja, se bo v polfinalu na vzhodnem delu lige pomeril z zmagovalcem obračuna med Philadelphio in Torontom.

V Memphisu so domači premagali Minnesoto s 111:109 in povedli s 3:2 v dvoboju, prav tak pa je izid med Phoenixom in New Orleansom.

Prvi favoriti glede na redni del sezone so doma v Phoenixu zmagali s 112:97 in bodo, če bodo slavili še enkrat, v naslednjem krogu igrali z Dallasom Luke Dončića ali moštvom Utah Jazz. Teksašani vodijo s 3:2.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Komentarji: