Simmons nikoli več v dresu Sixers, pripravljen tudi prekiniti kariero

Saga o nadaljevanju kariere organizatorja igre Bena Simmonsa pri Philadelphia 76ers nikakor nima konca.
Fotografija: Famozni »proces« Philadelphie, ki naj bi prinesel resno borbo za naslov, prva obraza pa sta bila Simmons (desno) in Joel Embiid, je vedno znova zastal. Tokrat očitno dokončno. FOTO: Kevin C. Cox/AFP
Odpri galerijo
Famozni »proces« Philadelphie, ki naj bi prinesel resno borbo za naslov, prva obraza pa sta bila Simmons (desno) in Joel Embiid, je vedno znova zastal. Tokrat očitno dokončno. FOTO: Kevin C. Cox/AFP

Avstralec Ben Simmons, ki se je ekipi pridružil kot prvi izbor nabora leta 2016, je najavil, da namerava zapustiti klub. Zdaj pravi, da bo raje prekinil kariero in pavziral, kot pa še kdaj igral za Philadelphio, poroča ameriški ESPN.

Simmons si po poročanju ESPN želi nov klub, v nasprotnem ga v sezoni 2021/22 ne bo na parketu. A vsaj zaenkrat se nobena od ekip ni vpletla v spor med košarkarjem in ekipo ter ponudila menjavo katerega od igralcev za Simmonsa. Še najbližje je bil v avgustu odhod k San Antonio Spurs.

Razpleta zaenkrat ni videti. Pogodba 25-letnega košarkarja z ekipo traja še štiri leta, vredna pa je 147 milijonov ameriških dolarjev (126,74 milijona €).

Preberite še:

Komentarji: