Antonio Delamea Mlinar je spet zmaj

Nekdanji nogometaš ljubljanskega kluba se je vrnil iz ZDA, kjer je nazadnje igral za Boston.
Fotografija: Bojeviti Antonio Delamea Mlinar se ob vrnitvi veseli tudi derbijev z Mariborom (na fotografiji v dvoboju z vijoličnim Alešem Mertljem).FOTO: Ljubo Vukelič/Delo
Odpri galerijo
Bojeviti Antonio Delamea Mlinar se ob vrnitvi veseli tudi derbijev z Mariborom (na fotografiji v dvoboju z vijoličnim Alešem Mertljem).FOTO: Ljubo Vukelič/Delo

Po štirih letih igranja v ZDA se je v nogometni klub Olimpija vrnil 29-letni centralni branilec Antonio Delamea Mlinar, je klub zapisal na svoji spletni strani. Pogodbo je Celjan podpisal do konca sezone 2022/23.

Antonio Delamea Mlinar je člansko kariero začel pri Interblocku, za katerega je zbral 29 nastopov in zabil en gol. Na začetku sezone 2011/2012 se je prvič pridružil Olimpiji. V zeleno-belem dresu je zbral 109 nastopov in dosegel štiri zadetke.
Januarja 2017 je prestopil v Boston k New England Revolution iz lige v Major League Soccer, v kateri je zaigral 74-krat in dosegel tri gole.

»Zelo sem srečen, da sem se vrnil domov. Vedno sem vedel, da če se bom kdaj vrnil v Slovenijo, bo to zgolj Olimpija. To je moj klub in moj dom. V tem trenutku sem res zelo vesel. Pogrešal sem navijače Olimpije, ki so mi vedno veliko pomenili in komaj čakam, da jih bom lahko ponovno slišal,« je dejal Delamea Mlinar.

Preberite še:

Komentarji: