Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Bale, Benzema in Ronaldo so se po dveh letih naposled ujeli

Nekoč znameniti napadalni trojček BBC je prvič po dolgem času opozoril nase minuli konec tedna.
(Nekdanji) Realovi asi Karim Benzema, Cristiano Ronaldo in Gareth Bale na večer 25. maja 2018 v finalu lige prvakov v Kijevu. FOTO: Gleb Garanich/Reuters
(Nekdanji) Realovi asi Karim Benzema, Cristiano Ronaldo in Gareth Bale na večer 25. maja 2018 v finalu lige prvakov v Kijevu. FOTO: Gleb Garanich/Reuters
2. 11. 2020 | 11:10
2. 11. 2020 | 11:12
2:10
Real Madrid je imel še v finalu lige prvakov leta 2018 na voljo strahovito močan in zvezdniški napad, ki je mlel pred seboj vse tekmece. Cristiano Ronaldo, Gareth Bale in Karim Benzema so pač odlični napadalci.

Z Madridčani so omenjeni trije osvojili vse, kar se je osvojiti dalo, tedanjega 25. maja 2018 v Kijevu so nazadnje pokorili tudi Evropo, ko so s 3:1 zmleli Liverpool.


Prvi zapustil jato Cristiano Ronaldo


Prvi je nato zapustil beli balet Ronaldo, ki je odštel v Juventus, letos je skozi stranska vrata zapustil Madrid še Bale, ki se ni ujel s trenerjem Zinedinom Zidanom. V klubu je ostal le Zidanov rojak Benzema.



Nekoč znameniti napadalni trojček BBC (Bale, Benzema, Cristiano), kot so silo Reala klicali v Španiji, je prvič po dolgem času opozoril nase minuli konec tedna v Španiji, Angliji in Italiji. Benzema je bil med strelci ob zmagi Reala nad Huesco, Ronaldo je takoj po koncu korona-premora zabil dva gola Spezii v serie A, Bale pa je z golom prinesel tri točke Tottenhamu.


Nasproti tudi Miha Blažič in Samir Handanović


To ni le dobra novica za nogometne navdušence, ki uživajo v golih in lepih potezah, pač pa tudi za omenjene tri klube pred nadaljevanje evropske sezone.



Torek namreč prinaša vrnitev lige prvakov in gostovanje Juventusa v Budimpešti (21), kjer si v majici Ferencvarosa služi kruh tudi Miha Blažič, v sredo (21) se bosta v derbiju kola pomerila Real Madrid in Inter z vratarjem Samirjem Handanovićem, Tottenham pa bo v 3. kolu evropske lige v četrtek (18.55) gostoval v Bolgariji pri Ludogorcu.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine